Fenerbahçe olağanüstü toplanıyor

Abone ol


 


İSTANBUL - Fenerbahçe Sportif AŞ Genel Kurulu'nun, olağanüstü olarak 27 Haziran'da toplanacağı duyuruldu.
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ, Genel Kurul'un olağanüstü olarak 27 Haziran 2012 tarihinde toplanmasına ilişkin Yönetim Kurulu kararını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdi.
Açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak toplantıda, Nihat Özdemir, Ali Koç, Osman Murat Özaydınlı, Vedat Olcay, Serhat Çeçen ve Şekip Mosturoğlu'ndan boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen Abdullah Kiğılı, Alaeddin Yıldırım, Ömer Temelli, Semih Özsoy, Talat Yılmaz ve Tolga Deniz Aytöre'nin, ayrılan üyelerin kalan görev sürelerine kadar olmak üzere Yönetim Kurulu üyeliklerinin kabulünün oya sunulmasının da gündeme geleceği belirtildi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda değişiklik

Fenerbahçe Sportif AŞ, Yönetim Kurulu'nda Şekip Mosturoğlu ve Ender Alkaya'dan boşalan üyeliklere 1 Haziran 2012 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile, yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli'nin seçildiğini duyurdu.

Beşiktaş Olağanüstü Genel Kurulu da 10 Haziran'da
 
Öte yandan Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Genel Kurul toplantısı da 10 Haziran Pazar günü yapılacak.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bugün çoğunluk sağlanamadığı için; ikinci ve son toplantının, çoğunluğa bakılmaksızın 10 Haziran Pazar günü saat 11.00'de BJK Milangaz Arena'da yapılacağı bildirildi.
Toplantı gündeminde 2012 yılı bütçesinin görüşüleceği, giriş ücreti ve yıllık aidatın belirleneceği kaydedilirken, tüzük hükümleri gereğince sicil numarası 21712'e kadar olan (21712 dahil) ve en geç 19 Mayıs 2012 günü çalışma saati bitimine kadar aidat yükümlülüklerini gecikme farklarıyla birlikte ödemiş olan üyelerin olağanüstü genel kurula katılabilecekleri ifade edildi.
Bu arada, genel kurul toplantı salonuna çocuk ve misafir girişlerinin kabul edilmeyeceği belirtildi.
Hizbullah açıkladı: Seçkin kuvvetleri vurduk Onur Akın'dan İbrahim Tatlıses'e dava 36 şehirde 500 büyük kuyumcu yakın takipte Sanat, yenilikçi bir platform olarak dijital dünyaya taşınıyor Ünlü müzayede evleri umduğunu bulamadı