Fener'in bileği bükülmüyor!

Süper Lig'in zirvesinde bulunan Fenerbahçe, evinde ağırladığı Gaziantepspor'u Sow ve Emenike ile devirerek, yerini korudu.

Abone ol

İSTANBUL - Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan sarı lacivertliler 4. dakikada Egemen ile gole çok yaklaştı. Peşpeşe gelen kornerler ve köşe vuruşlarının ardından sarı lacivertliler 14. dakikada Emenike ile golü buldu. Kayseri deplasmanında 90+4. dakikada attığı golün ardından, Gaziantepspor mücadelesinde formayı kapan Emenike bu maçı da boş geçmedi.  Cristian'ın ceza yayı yanından yaptığı vuruşta Serdar'nın karşıladığı topu ceza sahası sağ köşesinde rakibinden kapan Alper'in ortasında Nijeryalı golcü düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine nefes aldırmayan sarı lacivertliler 39. dakikada Sow ile farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası içinde yapılan paslaşmasının ardından topa arka direkte dokunan Senegalli golcü bu sezon 5. golünü kaydetti. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıda rahat bir oyun ortaya koyan sarı lacivertliler 74. dakikada Stilic'in atttığı golle maçın bir bölümünde zorlansa da 85. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emenike maç son noktayı koydu.

(LİGTV)

Hizbullah açıkladı: Seçkin kuvvetleri vurduk Onur Akın'dan İbrahim Tatlıses'e dava 36 şehirde 500 büyük kuyumcu yakın takipte Sanat, yenilikçi bir platform olarak dijital dünyaya taşınıyor Ünlü müzayede evleri umduğunu bulamadı