Cem Bölükbaşı Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek

Formula 2 ve Super Formula serilerinde Türkiye’yi temsil eden yarış pilotu Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) üçüncü yarışına çıkacak. 7 Temmuz'da İtalya’daki Enzo ve Dino Ferrari Yarış pistinde gerçekleşecek yarışın başlama saati ise 12.30.

Haber Merkezi | Abone ol

Cem Bölükbaşı, yeni sezonda dört saat süren yarışlarıyla pilotları hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlayan Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) İtalya pistinde mücadele edecek. Bu pazar yapılacak yarışta sporcu, Lüksemburg merkezli DKR Engineering takımıyla yarışacak.

Toplamda 42 arabanın piste çıkacağı Imola yarışı, European Le Mans Series YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Bölükbaşı, serideki en üst düzey araç seviyesi olan LMP2 (Le Mans Prototip 2) aracıyla, Pro/Am kategorisinde yarışacak.

Bir sonraki yarış durağı: Belçika

Beş ülkede düzenlenen organizasyonun bir sonraki etabı, 25 Ağustos tarihinde Belçika’daki Spa-Francorchamps pistinde düzenlenecek. Takvimin diğer yarışları ve tarihleri ise 29 Eylül’de Mugello (İtalya) ve 19 Ekim’de Portimao'de (Portekiz) yapılacak. 

EURO 2024 Çeyrek Final TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? Biraya zam geldi: İşte güncel fiyatlar... Scholz'den Erdoğan açıklaması: 'EURO 2024 ziyaretini heyecanla bekliyoruz' Büyükekşi, Merih Demiral'a cezayı 'orantısız' buldu İşte Ali Koç'un savcılık ifadesi!