Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda CSKA Moskova'yı 70-68 yenen Olympiakos, finale yükselen ilk takım oldu. Gecenin diğer yarı final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, Real Madird'e mağlup olunca finalin adı Olympiakos- Real Madrid oldu

Abone ol

Madrid'de gerçekleşen THY Euroleague'de Yunan temsilci Olympiakos, Rus CSKA Moskova'yı 70-68 yendi ve adını finale yazdırdı. Olympiakos'ta Vassilis Spanoulis'in ilk üç periyotta sayı üretmeden oynadığı mücadelede son periyotta attığı üç sayılık basketleriyle devirdi. 
 
Olympiakos'ta Spanoulis 13 sayı, 1 ribaund ve 3 asistle oynarken, Georgios Printezis 14 sayı, 8 ribaund ve 4 asistle oynadı. 
 
CSKA Moskova'da ise Nando De Colo, 18 sayı 4 ribaund ve 4 asist. Sasha Kaun da 11 sayı, 4 ribaund üretti. Milos Teodosic ise 8 sayı, 3 ribaund ve 5 asistle skora katkıda bulundu. 
 
Euroleague Final Four maçında Real Madrid'e 96-87 mağlup olan Fenerbahçe Ülker final oynama şansını kaybetti. Bu sonuçla finalde karşılaşacak iki takım ec sahibi Real Madrid ve Yunan temsilcisi Olympiakos oldu.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi İş adamı Nihat Karaarslan Ankara'da silahlı saldırıya uğradı Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihi belli oldu