Abdullah Avcı gitti, Şenol Güneş geldi: Trabzonspor’da yeni dönem

Trabzonspor, teknik direktörlük görevine deneyimli isim Şenol Güneş'i getirdi. Başkan Ertuğrul Doğan ile yapılan görüşmelerde taraflar prensipte anlaşmaya vardı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın güçlü bir iskeletinin olduğunu ve Süper Lig maratonun henüz başında olduklarını belirterek, “Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık” dedi.

Abone ol

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırarak yeni bir döneme adım attı. Avcı'nın ayrılmasının ardından, kulüp yönetimi deneyimli teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı.

Yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, üç isim üzerinde enine boyuna tartıştıklarını dile getirerek, “Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık. Takımımızın güçlü bir iskeleti var ve Süper Lig maratonunun henüz başındayız. Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık. Trabzonspor’umuzun hemen hemen her başarısında yer alan, teknik adamlığı döneminde şampiyonluk kazandırmış, bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve tamamen ‘bizden biri’ olan Şenol Güneş hocamıza ‘yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum. Camiamızdan, bir ve beraberce hareket ederek kenetlenmesini, hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral olmasını özellikle rica ediyorum. Bu kenetlenmenin, yakın gelecekteki başarılarımız için çok önemli olduğunu da vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un başında ilk maçına eski takımı Beşiktaş’a karşı çıkacak, bu karşılaşma ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bahçeli'den Harbiyelilerin yeminine tepki 'Türkiye'nin BRICS süreci devam ediyor' AK Parti'de kongre süreci başladı Trabzonspor'da Şenol Güneş dönemi Dilruba Kayserilioğlu'na hapis cezası verildi