Yeni DS 7 Türkiye yollarında

DS Automobiles’in ilk özgün modeli DS 7 CROSSBACK, yenilenmesinin ardından DS 7 adıyla Türkiye yollarıyla 1.618.200 TL’den başlayan fiyatla, 300 bin TL için 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla buluşuyor.

Abone ol

OPÉRA tasarım konseptiyle müşterileriyle buluşmaya başlayan yeni DS 7, 130 HP’lik BlueHDi, 225 HP’lik PureTech ve 300 HP’lik E-TENSE 4x4 versiyonlarla tercih edilebiliyor. Yeni DS 7’nin Türkiye’de satışa sunulmasıyla ilgili olarak DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, “DS Automobiles’in öncü modeli DS 7 CROSSBACK yenilenerek yerini yeni DS 7’ye devrediyor.

Bir dizel, bir benzinli ve bir de hibrit motor seçeğeniyle ekonomi, verimlilik ve performansı, eksiksiz güvenlik teknolojileriyle sunuyoruz. Yeni DS 7 ile premium SUV segmentinde ‘Fransız Lüksü’nü sunan yegane marka olarak bugüne kadar bizleri tercih edenlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerin sağladığı memnuniyet ile yeni müşterilerle buluşuyoruz” dedi.

TBMM'nin tatile giriş kararı Resmi Gazete'de Turan: Kamuda tam şeffaflık için dijital dönüşüm şart TBB’den ‘yeşil dönüşüm rehberi’ niteliğinde rapor Lojistik maliyet kıskacında çoklu çözüm arayışı sürüyor Ayakkabı sektörü yatırım iştahını kaybetti