Vodafone'den kullanıcılarına 4G'yi deneyimleme fırsatı

Vodafone Türkiye, düzenleyeceği etkinliklerle mobil internette 4G hızını tüketicilerin deneyimine sunmaya hazırlanıyor

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan aldığı izinler kapsamında 26-27 Nisan'da Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal Vodafone Cep Merkezi'nde, ayrıca 27 Nisan'da Tarihi Yarımada'da düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda 4G deneyim merkezleri kuracak. 

Vodafone 4G deneyimleme merkezinde katılımcılara, ulaşabilecekleri mobil hızı test edebilecekleri çeşitli online oyunlar ve farklı markalarda akıllı cihazları 4G'li olarak kullanım olanakları sağlanacak, oyunlar sonucu sürpriz hediyeler verilecek. Öte yandan, bu tarihlerde Şaşkınbakkal Vodafone Cep Merkezi'nden numara taşıma işlemi yaptıranlara hediye çeki verilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi, Vodafone Türkiye olarak, Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak hedefiyle en yeni mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, bu doğrultuda, geleceğin iletişim teknolojisi olarak bilinen 4G'ye önemli yatırımlar yaptıklarını bildirdi. 

Tüketicilerin de mobil internetin bu en gelişmiş teknolojisini deneyimlemesi için düğmeye bastıklarını aktaran Çiftçi, şunları kaydetti: 

"Bir yanda Bağdat Caddesi'ndeki mağazamızda 4G'yi tüketicilerimize sunarken, diğer yanda Vodafone İstanbul Yarı Maraton heyecanına 4G deneyimini de ekledik. Geleceğin teknolojik hızını deneyimlemek isteyen herkesi 4G deneyim merkezlerimize bekliyoruz. Vodafone Türkiye olarak, son teknolojileri, ihtiyaçları doğrultusunda tüketiciye ulaştırma amacımız doğrultusunda faaliyetlerimizi şekillendiriyoruz. Ülkemizi mobil iletişimde dünya ligine çıkarma yolunda ilan ettiğimiz Dijital Dönüşüm Hareketi ile teknolojinin yarattığı küçük mucizeleri tüketicilerimizin hizmetine sunmayı sürdürürken Türkiye'nin teknoloji üretim merkezi olması yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." 

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!