Türk Telekom'a 'tesis yönetimi' ödülü

Türk Telekom, mükemmellik ödüllerinden "Tesis Yönetiminde En İyi İşbirliği Projesi" ödülüne değer görüldü.

Abone ol

İSTANBUL - Türk Telekom, "Tesis Yönetiminde En İyi İşbirliği Projesi" ödülünü kazandı.

Yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un İnnova, Archibus Romanya ve Procos (Belçika) firmaları ile birlikte çalıştığı "Tesis Yönetimi Yazılımı Projesi", Uluslararası Archibus Kullanıcı Konferansı'nda verilen mükemmellik ödüllerinden "Tesis Yönetiminde En İyi İşbirliği Projesi" ödülüne değer görüldü.

Türkiye'de çok yeni bir sektör olmasına rağmen, tesislerde maliyeti düşüren ve yönetimi kolaylaştıran sistemi bünyesinde faaliyete geçiren Türk Telekom'un "Bina tesis yönetimi yazılımı projesi", uluslararası platformda ödül aldı.

"Tesis Yönetiminde En İyi İşbirliği Projesi" ödülünü kazanan "Tesis Yönetimi Yazılımı Projesi", üretim merkezlerinden depolara, dinlenme tesislerinden çalışan sayısı fazla olan kurumlara kadar her alanda önem taşıyan tesis yönetimi konusunda gerçekleştiriliyor.

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti AK Parti'den 'köpek yasası' eleştirilerine tepki Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı