THY'nin reklamlarını 'en iyi ajans' üstlendi!

THY'nin dünya genelindeki tüm iletişim çalışmalarını 13 defa "Yılın Ajansı" ödülüne layık görülen Crispin Porter+Bogusky reklam ajansı yürütecek

Abone ol

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY) global ölçekteki marka bilinirliğini artırmaya yönelik önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Şirket hizmet kalitesini daha geniş kitlelere duyurabilmek için Crispin Porter+Bogusky ile yoluna devam etme kararı aldı.

Crispin Porter+Bogusky(CP+B), dünyaca ünlü markalar ile yaptığı başarılı çalışmaları ile 13 defa "Yılın Ajansı" ödülüne layik görülmüş dünyanın en önemli ve saygın reklam ajanslarından biri olarak biliniyor. CP+B reklam ajansı Volkswagen, IKEA, BugerKing, MiniCooper ve AXE gibi dünya markası olan şirketlerin iletişim çalışmalarını yürütüyor.

Şirketten yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Temel Kotil, öncelikli hedeflerinin Avrupa'nın ilk 5 yıldızlı havayolu unvanına sahip olmak olduğunu belirtti. Kotil, "İkinci hedefimiz ise şu an ilk 10 içerisinde yer aldığımız dünyanın en iyi havayolu şirketleri sıralamasında ilk 5'e girmek. Bu hedefe ulaşmamıza katkı sağlayacak, alanında en etkin reklam ajanslarından biri ile çalışacağımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Crispin Porter+Bogusky'nin CEO'su Andrew Keller ise gerçekleştirdikleri işbirliğinin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirterek, "Dünyanın ekseni giderek doğuya kayıyor ve sektördeki mevcut standartları Türk Hava Yolları ile birlikte değiştirmek ve bu değişim sürecini bir an önce başlatmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Kobe vs Messi reklam filmi ile kullanılmaya devam edilecek

Crispin Porter+Bogusky, geçen yıl dünya genelinde en beğenilen ve YouTube tarihinin en çok izlenen reklam filmlerinden biri olan "Kobe vs. Messi: Efsane Uçuş"un yeni versiyonu için hızla çalışmalara başladı.

Reklam ajansının Londra ile Los Angeles ofislerinin birlikte hazırladıkları global kampanya çok yakında dünya genelinde yayınlanacak.

Bir yıldır devam eden hazırlık çalışmaları geçen günlerde tamamlanan ve yeni marka konumlandırma stratejisine göre revize edilen yeni motto, Kobe vs. Messi reklam filmi ile kullanılmaya başlanacak.

THY
Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı