Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den akü değişim kampanyası

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, aracını kışa hazırlamak isteyenler için avantajlı akü değişim kampanyasını devreye aldı. Yetkili servis noktalarında sunduğu iyi hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla fark yaratn firma, Peugeot, Citroën ve Opel sahiplerine Eurorepar akülerde işçilik dahil yüzde 20 avantajlı fiyatlar sunuyor.

Abone ol

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, kış aylarına girerken kötü sürprizlerle karşılaşmak istemeyen müşterilerine avantajlı akü değişim kampanyasını devreye aldı.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroën ve Opel modellerinin dahil edildiği kampanya kapsamında Eurorepar akülerde işçilik dahil yüzde 20 indirim fırsatının yanında, Bonus kart sahiplerine peşin fiyatına 7 taksit imkanı da sunuyor.  

Araçların çalışması için ilk enerjiyi sağlayan akü, bakımının ihmal edilmemesi gereken en önemli parçalardan başında geliyor. Soğuk kış aylarında yapılan uzun yolculuklarda akünün bitmesi, kullanıcıları zor durumda bırakabiliyor. Bu tarz kötü sürprizlerle karşılaşmak istemeyen kullanıcılar, akü kontrollerini ihmal etmemeli.

TBMM'nin tatile giriş kararı Resmi Gazete'de Turan: Kamuda tam şeffaflık için dijital dönüşüm şart TBB’den ‘yeşil dönüşüm rehberi’ niteliğinde rapor Lojistik maliyet kıskacında çoklu çözüm arayışı sürüyor Ayakkabı sektörü yatırım iştahını kaybetti