Sakarya Valisi ve Sapanca Kaymakamı'ndan Başak Traktör'e ziyaret

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Arifiye Kaymakamı’na vekaleten Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Başak Traktör’ü ziyaret etti.

Haber Merkezi | Abone ol

Sakarya

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Arifiye Kaymakamı’na vekaleten Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Başak Traktör’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Sakarya ve ülkemiz ekonomisine önemli katma değer sağlayan ASKO Holding şirketleri ve üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler edinen Vali Yaşar Karadeniz ve Kaymakam Abdurrezzak Canpolat’a, ASKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sami Konukoğlu ve Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gökhan Bayramoğlu eşlik etti.

Vali Karadeniz ve Kaymakam Canpolat, fabrika gezisinin ardından ilk yüzde 100 yerli traktör BAŞAK 12 ve BAŞAK Traktör’ün dünyada en yararlı 3 traktörden biri seçilen yeni nesil traktörü 5120 modelini inceledi.

Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem İki dünya devi dört yıl sonra zarar açıkladı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Şirketlerin gündeminde ilk madde alacakların kalitesi Kağıtta kapasite arttı, hurda açığı 3 milyon tona çıktı