Pınar Süt, yeni ambalajı için 2024 sonuna kadar yaklaşık 300 milyon TL yatırım yapacak

Pınar Süt, “Nesillerin Sağlığı, Nesillerin Yarını” vizyonuyla ambalajlarını yeniledi. Pınar Süt’ün yeni nesil ambalajı, özel kapağı ile tüketiciye kolay açma ve çevirme deneyimi sunarken geniş ağız çapı ile kesintisiz ve kontrollü dökme performansı sağlıyor.

Haber Merkezi | Abone ol

Pınar Süt, 50 yılı aşkın tecrübesiyle, sağlık, kalite ve inovasyon odaklı yaklaşımını sürdürmeye devam ediyor. Sürdürülebilir gelişim vizyonuyla çalışmalarını gerçekleştiren Pınar Süt, modern tasarıma sahip yeni ambalajı için 2024 yılı sonuna kadar yaklaşık 300 milyon liralık yatırım gerçekleştirmiş olacak.

Yeni nesil ambalajları Türkiye ile ilk defa buluşturan Pınar Süt, Sade Süt, Pınar Organik Süt, Pınar Çocuk Sütü ve Pınar Denge Süt çeşitlerinde Ultra Edge ambalajı tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Yeni ambalajlar, özel tasarlanmış kapağıyla kolayca çevrilip açılıyor, geniş ağız çapıyla kesintisiz ve kontrollü olarak dökülebiliyor. Kolaylıkla kavranabilmesiyle tutuş rahatlığı sağlayan Pınar Süt'ün yeni nesil ambalajı, dolaplarda yer tasarrufu da sağlıyor.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur