Mekpan Panel'den LGS'de başarı kazanan öğrencilere teşvik armağanı

Mekpan Panel, 2024 yılı Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Öğrencilere hediyelerini vermek üzere düzenlenen törende söz alan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, sağlık ve eğitim alanında destek vermeye daima devam edeceklerini belirtti ve öğrencilerin başarısında emeği geçen eğitimcilere teşekkür etti.

Haber Merkezi | Abone ol

Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu’ndan gerçekleştirilen ödül törenine Okul Müdürü Bekir Eğilmez, Rehber Öğretmen Enes Aydın, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve LGS’ de başarılı olan öğrencilerle velileri katıldı.

Ödül töreninde konuşan Eğilmez, okula verdiği destek ve LGS’ deki başarılı olan öğrencileri ödüllendirdiği için Celalettin Hakan Katırcı ’ya teşekkür ederek, “Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerinden Rüveyda Rana Bedir LGS’ de okul 1.si, Ayşe Kanarya okul 2.si ve Elif Erva Gürpınar da okul 3.sü oldu. Bu başarı Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı tarafından ödüllendirildi. Okulumuza her zaman yardımlarını ve desteklerini veren Celalettin Hakan Katırcı Beyefendiye, öğrencilerimizin eğitiminde fedakarca çalışan öğretmenlerimiz ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

"Başarıyı ödüllendirmek bizim geleneğimiz"

Celalettin Hakan Katırcı LGS’ de başarılı olan öğrencileri kutlayarak, “Şirketimiz başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla ödüllendirmeyi geleneksel hale getirdi. Konya’da farklı sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarken, vatanımıza ve milletimize faydalı nesiller yetiştiren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte öğrencilerimize tüm eğitim hayatında başarılarının devamını dilerim. Mekpan Panel olarak, eğitim ve sağlık alanını desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Celalettin Hakan Katırcı, LGS okul 1. si olan Rüveyda Rana Bedir’e laptop bilgisayar, LGS okul 2.cisi Ayşe Kanarya’ ya bisiklet ve okul 3.cüsü Elif Erva Gürpınar’a da akıllı saat hediye etti.

CHP tüm belediyelerinde 'Kent Lokantası' açacak Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'yı ziyaret edecek İşte borsada en çok kazandıran hisseler Safiye Soyman'ın acı günü: Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti Elektrik tüketimi 8 gün içinde 5 kez rekor kırdı