MatePad 11.5S satışa çıktı

Huawei, MatePad 11.5S tabletini Türkiye'de siparişe açtı. Ekrandaki ışık yansımalarını ve kırılmalarını azaltarak göz yorgunluğunu minimuma indiren PaperMatte ekran teknolojisine sahip ürün, 11,5 inç ekranı, 2800x1840 çözünürlükle görüntü sunumu ve 144 Hz yenileme hızı sayesinde kullanıcılarına akıcı bir ekran deneyimi sağlıyor. 

AA | Abone ol

Çoklu manyetron nano optik katmanlar, ekran yansımasını yüzde 60 azaltarak ekranı daha net hale getiren tablet, güçlü donanımıyla da dikkati çekiyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesi sağlıyor. 8800 mAh kapasiteli bataryasıyla uzun süreli kullanım imkanı sunarken, hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede şarj oluyor.

HarmonyOS 4.2 işletim sistemiyle akıcı ve sezgisel bir arayüz deneyimi sunuyor. Ayrıca, markanın çoklu ekran işbirliği özelliğiyle, yine markanın diğer cihazlarıyla entegre edilebilir. Tablet, 8 MP ön ve 13 MP arka kameraya sahip. Tabletin dört hoparlörlü ses sistemi ise ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca, Huawei NearLink M-Pencil desteğiyle yaratıcı ve profesyonel çalışmalar için de kullanılabiliyor.

Akdeniz'de peş peşe depremler Kanada Büyükelçiliği'ne Can Dizdar atandı 45 ilde uyuşturucu operasyonu: 320 gözaltı Benzin ve motorin güncel fiyatları (3 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları) A Milli Takım'ın rakibi belli oldu!