LG Electronics, EWC 2024'ün resmi ortağı oldu

Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenen ve eskiden Gamers8 olarak bilinen ve bu yıl ilk kez  adıyla düzenlenecek e-spor turnuvasının 2024 yılı resmi ortağı LG Electronics (LG) oldu. Bu yılki etkinlik, League of Legends, Overwatch ve Fortnite gibi dünyanın en büyük 21 çevrim içi oyunu için müsabakalara ev sahipliği yapıyor.

AA | Abone ol

Özel oyun monitörü LG UltraGear, EWC 2024'te dünyanın en iyi oyuncularını zafere ulaşmaları adına destekliyor. Etkinlik, 1500'den fazla profesyonel sporcunun yer alacağı sekiz haftalık heyecan verici bir oyun aksiyonundan meydana geliyor.

Yüksek yenileme hızları, hızlı tepki süreleri ve canlı, net görüntüler sunan monitör, katılımcıların oyun deneyimini artırıyor. LG'nin EWC 2024'e katılımı, şirketin dünya çapında e-sporu geliştirmek için devam eden çabalarının bir parçası olarak kabul edilirken şirket, EWC ve Gamers8'e ek olarak, League of Legends Champions Korea (League of Legends Kore Şampiyonları) ve League of Legends EMEA gibi büyük oyun yarışmalarına da sponsorluk yapıyor ve aktif olarak katılıyor. 

EWC Satış Direktörü Mohammed Al Nimer iş birliğine yönelik, "LG gibi oyun ve e-spor kültürüne olan tutkumuzu paylaşan ortaklarla çalışmaktan ve LG UltraGear'ın ilk EWC'nin resmi oyun monitörü olmasından heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Lugano'yu deplasmanda mağlup etti RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur Hava ve enerjide yüzde 60 tasarrufla yılda 714 ton emisyon azaltacak