'İşveren Markası BİZ' projeleri Vakıf Katılım'a ödül getirdi

Vakıf Katılım, 'İşveren Markası BİZ' çatısı altında gerçekleştirdiği iç iletişim projeleriyle 10. Best Business Awards'ta 'Best Place to Work' (Çalışılacak En İyi Yer) ödülünü almaya hak kazandı.

AA | Abone ol

Ödüe layık görülmenin verdiği mutluluk konusunda görüş bildiren Vakıf Katılım İnsan Kaynakları İş Ailesi Direktörü Ersin Çatalbaş, öncelik verdikleri konuların başında çalışan memnuniyeti kavramının geldiğini belirtti:

"Bankacılık faaliyetlerinde ortaya koyduğumuz başarılar kadar çalışanlarımıza mutlu ve kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak bir iş ortamı sunmak da bizim için oldukça önemli. Bu bağlamda özel insan kaynakları uygulamaları ve projeleri hayata geçiriyor, çalışanlarımızın ihtiyaçlarına yönelik uygulamalarımızı gün geçtikçe daha da zenginleştiriyoruz. Böylece sektörde en çok çalışılmak istenen kurumlardan biri olarak öne çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışanların geri bildirimleri özenle değerlendiriliyor

'İşveren Markası BİZ' çatısı altında gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Çatalbaş, atölye çalışmaları, özel gün iletişimi etkinlikleri, takdir programları, kulüp etkinlikleri ve mini sağlık istasyonu gibi iç iletişim süreçlerini çalışanlardan aldıkları geri bildirimlerle yeniden tasarladıklarını aktardı.

Dul ve yetim maaşı temmuz zammı belli oldu Akdeniz'de peş peşe depremler Kanada Büyükelçiliği'ne Can Dizdar atandı EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu 45 ilde uyuşturucu operasyonu: 320 gözaltı