Dünyanın en hızlı tarayıcısı Türkiye'de

Endüstriyel tarayıcılar arasında 'dünyanın en hızlı tarayıcısı' olarak bilinen Image Value, İMKA distribütörlüğü ile Türkiye’de satışa sunuluyor

Abone ol

Japon teknoloji ürünü Image Value Türkiye'de de satışa sunuluyor. Sürekli ve hızlı doküman taraması için özel olarak tasarlanan Image Value tarayıcılarını Türkiye'ye getiren şirket ise 2001 yılından bu yana  arşivcilik sektöründe faaliyet gösteren İMKA. 

2014 yılında endüstriyel tarayıcı üreticilerinden Japonya merkezli Primagest Co. ile distribütörlük anlaşması imzalayan şirket, Image Value tarayıcıların Türkiye, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu pazarında distribütörlüğünü üstlenerek önemli bir hamle yaptı.

'Dünyanın en hızlı tarayıcısı'

Image Value tarayıcıları,  sürekli  ve hızlı doküman taraması için özel olarak tasarlandı. Image Value'yu dünyanın en hızlı tarayıcısı yapan özellik ise; 200 dpi çözünürlükte 600 doküman, 300 dpi. çözünürlükte ise 300 doküman tarama kapasitesi olması.

Image Value ile A3 dâhil karışık boyut ve gramajda tüm dokümanlar taranabiliyor. Düz geçiş tarama sistemi ile evrakların zarar görme riskini en az düzeyde tutan tarayıcı, hızlı tarama sırasında, aradan doküman taranmasına imkan sağlıyor. 

Öte yandan Image Value tarayıcının, kurulum, eğitim ve bakım hizmetleri tamemen İMKA bünyesinde yapılacak.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Venezuela Devlet Başkanı Maduro yeni kabinesini açıkladı Polis Amirleri Eğitim Merkezi’ne 450 öğrenci alınacak DMM'den Metris Cezaevi'ndeki olaya ilişkin açıklama Galatasaray Devler Ligi'ne veda etti