Dört mevsim lastiklerinin yüksek performanslı yeni üyesi: P Zero MS

Pirelli, dört mevsim lastiği P Zero MS'i tanıttı. Araçlarında yıl boyu orijinal ekipman kullanmayı talep eden müşteriler için tasarlanan yeni ürün, markanın 2023 yılında en son nesil SUV'lar için tanıttığı 'Scorpion MS' ile ultra yüksek performans (UHP) dört mevsim lastikleri serisinin bir parçasını oluşturuyor.

AA | Abone ol

P Zero MS, kuru ve ıslak zemin virajlarında kavrama, suda kızaklamaya karşı direnç ve yüksek kilometre performansı ile dikkat çekiyor.

Lastiğin sırt deseni, yıl boyunca görülen farklı hava koşullarında aracın içindeki akustik konforu ve ıslak zeminde frenlemeyi destekleyecek niteliklere sahip. Ürün, ılıman bölgelerde kış aylarında çamurlu veya karlı zeminde kullanılabiliyor. Sırt desenindeki boylamasına küçük kılcal kanallar, kârlı zeminde daha iyi kavrama için düzgün bir temas alanı sağlıyor. Otomobil üreticileri, her aracın özel gerekliliklerine göre tasarlanan en son nesil hamur ve profillerin kombinasyonu sayesinde elde edilen düşük dönme direncini özellikle takdir ediyor.

Lastik patlasa da yola güvenle devam

P Zero MS lastikler, Pirelli'nin Elect teknoloji paketine sahip elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçların özelliklerini destekleyip iyileştiriyor. 'Seal Inside' ve 'Run Flat' çözümleri, lastik patlasa da aracın yola devam edebilmesini sağlıyor. Pirelli Gürültü Önleme Sistemi (PNCS) ise kabin içindeki gürültüyü azaltmaya yardımcı oluyor.

Akbank'tan ekonomiye 1 trilyon kredi desteği Starbucks'tan 'yeniden doldur' kampanyası: İkincisi bizden Çelik: Cumhurbaşkanı'mıza dönük tehditlerinin hiçbir hükmü yok Borsa günü düşüşle tamamladı Dilencinin günlük kazancı karşısında şaşıp kaldılar