Bank Asya hatlarını Vodafone'a taşıdı

Vodafone Türkiye, "İş Ortağım" markası kapsamında Bank Asya Genel Müdürlüğünde bulunan 2 bin 500 sabit telefon numarası Vodafone'a taşındı.

Abone ol
İSTANBUL - Vodafone Türkiye, "İş Ortağım" markası kapsamında, Bank Asya ile işbirliği yaptı.
 
Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Bank Asya Genel Müdürlüğünde bulunan 2 bin 500 sabit telefon numarası Vodafone'a taşındı. Bank Asya; gelen çağrı sayısı, çağrı süreleri, konuşma süreleri ve müşteri ve performans takibi konularında anlık rapor görüntüleyebiliyor.
 
İşbirliği kapsamında Vodafone Türkiye, kurumsal sabit ses hizmetleri, şube operasyon yönetmenlerinin mobil ses ve internet hizmetleri, SMS, ücretsiz URL ve kurumsal mobil pazarlama gibi konularda Bank Asya'ya katma değer sağlıyor.
 
Yapılan işbirliği ile bir banka genel müdürlüğü ilk kez tüm sabit numaralarını alternatif bir işletmeciye taşırken; Vodafone, bugüne kadar Türkiye'de bir banka genel müdürlüğü kapsamında tek seferde gerçekleştirilen en yüksek sabit telefon numarası taşıma sayısına erişti.
 
Vodafone Türkiye, aralık ayında Vodafone Net'i bünyesine katarak ürün ve hizmet gamını genişletti ve kurumsal müşterilerine tek elden bütünleşik telekom çözümleri sunma vizyonuna paralel bir adım olarak "komple iletişim çözümleri" konusundaki yaklaşımını güçlendirdi.
 
Bank Asya, Vodafone Türkiye ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, sabit ücretleri tamamen ortadan kaldırırken, görüşme ücretlerinde ise yüzde 50'ye varan tasarruf elde etti.
 
Vodafone Türkiye Kurumsal İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Phil Patel, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 2009'un başından bu yana uyguladıkları müşteri memnuniyeti stratejisi çerçevesinde, kurumsal segmentin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik faaliyetlerini Vodafone İş Ortağım markası altında yürüttüklerini hatırlattı.
 
Vodafone İş Ortağım kapsamında kurumsal müşterilerine en ileri teknolojilerden en uygun koşullarla faydalanma ve bütünleşik telekom hizmetleri ile tasarruf etme olanağı sunduklarını belirten Patel, bu alandaki faaliyetlerine Vodafone Net ile büyük bir ivme kazandırdıklarını ifade etti.
Vodafone Net'in kattığı güç ile iş ortaklarının telekom ihtiyaçlarını tek elden karşılayabilmek üzere "Komple İletişim Çağını" başlattıklarını belirten Patel, "Mobil ve sabit iletişim çözümlerini tek bir çatı altında sunduğumuz bu yeni dönemde, bir kez daha Türkiye'de bir ilke imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de daha önce hiç bir banka, genel müdürlüğünde kullandığı tüm sabit numaraları alternatif bir telekom operatörüne taşımamıştı. Vodafone Net'in bünyemizde yaratmış olduğu sinerji ile bundan sonraki süreçlerde de kurumsal müşterilerimize en iyi değeri sunmak, onları uçtan uca mükemmel müşteri deneyimi ile buluşturmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.
 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!