Bambi Yatak, 682’nci mağazasını İstanbul’da açtı

Uzun yıllara dayanan birikimiyle Türkiye yatak sektöründe yeniliklere imza atan Bambi Yatak, yeni mağazasını İstanbul’un Tuzla ilçesinde açtı.

Abone ol

 Bambi, 200 metrekare alan üzerine kurulu 2 katlı yeni mağazasın­da yenilikçi uyku teknolojileri ile ev tekstili, aksesuar ve bahçe ürünlerini de kullanıcı­sıyla buluşturacak. Hikâyesi olan ürünlerle Türkiye’deki yatak sektöründe fark yaratan işlere imza atan Bambi Yatak, İstanbul’daki 141’inci mağazasının açılışını Tuzla’da ger­çekleştirdi.

Marmara Bölgesi'ndeki mağaza yapılanmasını Tuzla’da hizmete açtığı yeni mağazayla güçlendiren Bambi, toplam ma­ğaza sayısını da 682’ye çıkardı. 200 metreka­re alan üzerine kurulan 2 katlı yeni mağaza­da Ar-Ge ile geliştirilen ürünlerin yanı sıra konforlu uyku deneyimini sağlayan tüm ürün grupları yer alıyor. Yılsonuna dek yurt içinde 700 mağaza hedefi doğrultusunda sürece hız veren Bambi Yatak, Tuzla’daki yeni mağaza­sıyla hizmet alanını genişletti.

İşte borsada en çok kazandıran hisseler Adli Tıp Kurumu 80 sözleşmeli personel alacak Antalya'da sahilindeki karavanlar kaldırıldı Moody's'ten Koç Holding'in kredi notuna güncelleme Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti