Bahadır Kimya’nın halka arz başvurusu onaylandı

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden endüstri ve otomotiv sektörü için madeni yağlar ve kimyasallar üreten Bahadır Kimya’nın halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.

Abone ol

Türkiye'nin önde gelen madeni yağ üreticilerinden Bahadır Kimya’nın halka arzı SPK tarafından onaylandı. Tera Yatırım liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda pay başına satış fiyatı 51 TL olarak belirlendi.

Bahadır Kimya’nın çıkarılmış sermayesinin 45 milyon TL'den 55 milyon TL'ye yükseltilmesi nedeniyle 10 milyon TL nominal değerli paylar sermaye artırımı, 6 milyon TL nominal değerli paylar ortak satışı şeklinde satışa sunulacak.

Halka arzın 816 milyon TL büyüklükte olması hedeflenirken, halka arz sonrası şirketin halka açıklık oranının ise %29,09 olarak gerçekleşmesi öngörülüyor.

Sürücüler dikkat: Zaman daralıyor! Yenilemeyen ceza yiyecek Tedavi olmaya gitti, hayatının şokunu yaşadı! Siz aslında ölüsünüz... Ticaret Bakanlığı bir şirketi faaliyetten men etti Kayseri'de keçe fabrikasında büyük yangın Kahramanmaraş'ta 3.5 büyüklüğünde deprem