Tatilciler, Ilgaz'a akın etti

Abone ol
 
ÇANKIRI - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Ilgaz Kayak Merkezi'ndeki oteller hafta sonunda yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verdi.
Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Ilgaz'a ilgi gösterdi. Kayak merkezindeki yoğunluk, turizm işletmecilerinin de yüzünü güldürdü.
 
Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. İmdat Yarım, kayak merkezine hafta sonlarında yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, otellerin yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdiğini söyledi.
 
Çankırı çevresindeki illerde yaşayan kişilerin Ilgaz Kayak Merkezi'ni tercih ettiğini belirten Yarım, ''Ilgaz'a genellikle Ankara ve İstanbul gibi illerden turistler geliyor. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, güneşli havada kayak, snowboard ve kızak keyfi yaparak sezonun son günlerini değerlendiriyor'' diye konuştu.
 
AK Parti'den Netflix dizisine 'Rum propagandası' tepkisi! Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar 2024 KPSS Önlisans soru ve cevapları yayımlandı! Ünlü sanatçı Gül Avalan yardıma muhtaç halde! TSK tarihinde bir ilk! Kadın teğmenler tarihe geçti