Alman seyahat acenteleri Kuşadası'nda buluşacak

Kuşadası, 2016 yılında Alman Seyahat Acenteleri Birliği'nin 66. Genel Kurulu'na ev sahipliği yapacak

Abone ol

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nin 2016 yılında Alman Seyahat Acenteleri Birliği'nin 66. Genel Kurulu'na ev sahipliği yapacağı belirtildi 

Kuşadası Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarına açıklamada bulunan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, DRV'nin kararının bölge ve Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyerek iptallerin olduğu günlerde alınan kararın moralleri yükselttiğini belirtti.   

Son 10 yılda turizmde sektöründe elde ettikleri başarılara rağmen, son 2-3 yıldır aynı sektörde Avrupa'da rekabet ettikleri ülkelerin, Türkiye'nin üzerinde oyun oynandığı bir ortam yaşadıklarına dikkat çeken Ulusoy, genel kurulun Türkiye'nin tanıtımı için de güzel bir gelişme olacağını vurguladı.  

'Bizi birleştiren turizmdir'

Ulusoy genel kurulun Kuşadası'nda yapılmasının bir Türkiye meselesi olarak ele alınması gerektiğini de altını çizerek, sözlerine şöyle devam etti: 

 "Özel sektör, belediye, devlet ve kamuoyunun bu işe el birliği ile hazırlanmasına ihtiyaç var. Farklı düşünebiliriz, farklı siyasi anlayışlarda olabiliriz, ama bizi birleştirenin turizm olduğunun farkında olmamız lazım. Bu mesele Kuşadası ya da Ege'nin değil, Türkiye'nin meselesidir. Rehberinden, taksi şoförüne, otelcisinden esnafına, tüm meslektaşlarımla bu ev sahipliğine katkı vermeliyiz. Yüze yakın basın mensubu, turizm uzmanı Türkiye'ye gelip Türkiye'yi yazacak. Bundan daha iyi bir tanıtım, bundan iyi bir etkileme olmaz"  

Ulusoy son olarak, genel kurulun 23-26 Ekim 2016'da yapılmasının planlandığını dile getirdi.  

Paralimpik Oyunları'nda tekvandoda ilk altın! Lucien Arkas Bağları’nda bağ bozumu deneyimi Fenerbahçe, Alanyaspor'u üç golle geçti Metrobüs kazasında beş kişiye tutuklama 'Kudüs'e biz sırtımızı nasıl dönebiliriz?'