Modanın kalbi İstanbul'da atacak

6. İstanbul Moda Konferansı, 9-10 Mayıs'ta Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleşecek.

Abone ol

İSTANBUL - Bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan İstanbul Moda Konferansı, 9-10 Mayıs tarihlerinde hazır giyim, perakende ve moda alanında söz sahibi ulusal ve uluslararası kişi ve markaları bir araya getirecek.

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin (TGSD) ev sahipliğini yapacağı etkinlik, Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleşecek. Konferansın açılışı ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü Shangri-la Bosphorus Hotel'deki akşam yemeği ve "TGSD 37. Yıl Ödül Töreni" ile gerçekleşecek.

Konferansa yurt içi ve yurt dışından yüksek katılım beklediklerini söyleyen TGSD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Negrin, " Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin yakaladığı başarıyla geleneksel hale gelen ve yerli-yabancı onlarca firma için iş potansiyeli yaratan etkinliği İstanbul Moda Konferansı, şimdiye kadar 5 bin 200 kişiyi ağırladı. Beş bin B2B randevunun organize edildiği etkinliğe katılımın her yıl katlanarak artması, Dernek çapında hedefimize ulaştığımızı görmemiz açısından bizi son derece mutlu ediyor.

Bu yıl konferansa Ekonomi Bakanlığı alım heyeti kapsamında davet edilen ülkeler arasında ABD de dahil Avrupa, Asya ve Afrika'dan 49 ülke ve bölge yer alıyor. Tüm bu ülkelerle ya da yurt içinde güçlü iş ilişkileri geliştirmek ve işbirlikleri kurmak isteyen herkesi mutlaka etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

Her yıl dünyaca ünlü markaların CEO ve yönetim kurulu başkanlarının konuşmacı olarak yer aldığı Moda Konferansı'na bu yıl, Alexander McQueen'in CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Akeroyd ve ünlü moda gazetecisi-tarihçisi Colin Mc Dowell birlikte katılacak.

Detaylı bilgi ve kayıt için www.tgsdconf2013.com sitesi ziyaret edilebilir.

'Enflasyonist ortam şirketlerin dengesini bozdu' Hayvancılıkta kaliteli ve verimli üretim destek modeli dönemi ADMİB’in ihracatı ilk 6 ayda yüzde 28 arttı Dikbaş: Girişimlerin Türkiye’de kalması için savaşıyoruz Renault, Türkiye hedeflerine ‘Yeni Duster’ ile ulaşacak