Her ay bir alışveriş merkezinden fazla ziyaretçi alan web sitesi

Abone ol
 
 
İSTANBUL - Teknoloji çağının getirdiklerine uygun olarak birçok alışkanlığımızın yanında alışveriş alışkanlığımız da değişiyor. Artık oturduğumuz yerden internet aracılığıyla arabadan eve, takı setinden beyaz eşyaya ne istersek alabiliyoruz. Her türden dünya görüşüne, kişisel tercihe ve kişisel ihtiyaca yönelik malzemenin bulunabileceği internette tesettür giyim alanındaki boşluğu bu konunun ilk web sitesi olma özelliğine sahip modanisa.com dolduruyor.
 
Modern çağın getirilerinden yararlanıp zamandan tasarruf ederek tam aklımızdaki modeli bulmak artık çok kolay. Gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından tercih edilen internetten alışveriş; bize istediğimiz renk, istediğimiz malzeme, istediğimiz fiyat gibi seçenekleri sunan oldukça değerli bir yöntem. Özellikle çalışan kesimin, ebeveynlerin ve şehir merkezlerinden uzakta yaşayanların tercih ettiği e-ticaret, kişilere sevdiklerine ayıracakları zamandan kısmak zorunda kalmadan ihtiyaçlarını karşılama imkanı tanıyor. Her tür ihtiyaca yönelik web sitesinin bulunduğu internette tesettür giyim alanında ilk faaliyet gösteren adres: www.modanisa.com. Bu alandaki boşluğu fark edip ihtiyaç sahiplerine evlerinden yaptığı alışverişi yine evlerine kadar teslim eden modanisa.com, bugün kazandığı farkındalık ile ayda 2 milyon tıklanma oranına ulaştı. Modanisa'nın her ay bir alışveriş merkezinden fazla sayıda ziyaretçi almasının arkasındaki en önemli nedenler, son moda ürünlerde çok fazla çeşide sahip olması, gönül rahatlığı ile alışveriş ilkesi ve satın alınan üründe ücretsiz değişim veya iade imkanı.
 
Türkiye'deki en Ücra Köye de Gidiyor, Amerika'ya da!
Modanisa.com CEO'su Sami Güzel: ""Dünya artık küçük bir köy" söylemi boşa değil. İnternet sayesinde arzu ettiğimiz an kilometrelerce uzaktaki yakınımızı da görebiliyoruz, dünyanın öbür ucunda üretilmiş bir ürünü de satın alabiliyoruz. Modanisa.com da bu rahatlığı yaşatan en önemli adreslerden. Çoğunluğun Müslüman olduğu ülkemizde dini inançlarımızın gereklerini yerine getirirken son modaya da uygun giyinebilmek için sadece internete girmek yetiyor. Tüm Türkiye'de faaliyet gösteren modanisa.com, ülkenin neresinden sipariş verirseniz verin ürünlerinizi evinize kadar getiriyor. Avrupa'da yaşayan Müslümanların özellikle takip ettiği modanisa.com, dünyanın öbür ucuna Amerika'ya kadar gönderim yaparak buradaki Müslümanların da ihtiyaçlarını karşılayan isim."
'Enflasyonist ortam şirketlerin dengesini bozdu' Hayvancılıkta kaliteli ve verimli üretim destek modeli dönemi ADMİB’in ihracatı ilk 6 ayda yüzde 28 arttı Dikbaş: Girişimlerin Türkiye’de kalması için savaşıyoruz Renault, Türkiye hedeflerine ‘Yeni Duster’ ile ulaşacak