18. İstanbul Ev Tekstili Fuarı başladı

Fuara, Kanada, Fransa, Portekiz, Rusya, Japonya, Kuveyt, Azerbaycan, Ürdün, Fas ve Moldova gibi ülkelerden 130 yabancı firma katıldı.

Abone ol

İSTANBUL - Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) işbirliğinde CNR Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen 18. İstanbul Ev Tekstili Fuarı EVTEKS başladı.

İstanbul Ev Tekstili Fuarı, 16-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında CNR EXPO'da 18'inci kez düzenleniyor. 160 bin metrekare alanda gerçekleştirilen 18. İstanbul Ev Tekstili Fuarına, Kanada, Fransa, Portekiz, Rusya, Japonya, Kuveyt, Azerbaycan, Ürdün, Fas ve Moldova gibi ülkelerden 130 yabancı firma katıldı.

Tekstil sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği, trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu EVTEKS Fuarı'nda, Osmanlı motiflerinin ve ritüellerinin yansıtıldığı harem dairesi ilgi gördü.

Lokum, demirhindi şerbeti ve Türk kahvesi ikramıyla karşılanan fuar ziyaretçileri, Osmanlı saraylarının zarif motifleriyle tanıştı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, fuarın otellerdeki doluluk oranını artırarak, turizme büyük katkı sağladığını belirtti.

EVTEKS'in, Cumhuriyet'in 100. yılında 2023'te 10 milyar dolar ihracat hedefi koyan sektörün en büyük destekçisi olduğunu ifade eden Erem, "Her yıl sektöre ve Türk ekonomisine verdiğimiz büyük katkıyı EVTEKS fuarı ile devam ettireceğiz" dedi.

Venezuela'da devlet başkanı belli oldu Dolar/TL'den günün ilk rakamları Beyrut Havalimanı'ndaki tüm uçuşlar askıya alındı Filenin Sultanları, Paris 2024'te ilk maçına çıkıyor THY'den yeni sefer kararı