Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: 2 milyar liralık tarımsal destek ödemesi yapıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yapılan tarımsal destek ödemelerine dair bilgi verdi. Buna göre yaklaşık 2 milyar liralık destek ödemesi yapıldı.

Abone ol

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından açıklama yayınlayarak tarımsal destek ödemeleri hakkında bilgi verdi.

Yumaklı, çiftçilerin hesabına 1 milyar 924 milyon 243 bin lira tarımsal destekleme ödemesini aktardıklarını bildirdi.

Bu ödemenin hayırlı ve bereketli olmasını temenni eden Yumaklı, "1 milyar 924 milyon 243 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktardık." ifadesini kullandı.

Paylaşımda yer alan bilgilere göre, çiftçilere, bitkisel ürün sigortası için 1 milyar 671 milyon 553 bin lira, büyükbaş hayvan (düve) alımı için 122 milyon 68 bin lira, hayvan hastalıkları tazminatı için 103 milyon 312 bin lira, hububat bakliyat dane mısır için 27 milyon 309 bin lira destek ödemesi yapılacak.

Paralimpik Oyunları'nda tekvandoda ilk altın! Lucien Arkas Bağları’nda bağ bozumu deneyimi Fenerbahçe, Alanyaspor'u üç golle geçti Metrobüs kazasında beş kişiye tutuklama 'Kudüs'e biz sırtımızı nasıl dönebiliriz?'