Yangına karşı aktif sigortacılık yapacak

Abone ol

İSTANBUL - Sigorta sektöründe Termal Kamera kullanımını başlatan Güneş Sigorta'nın Risk Mühendisliği Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren risk mühendisleri, teknolojik gelişmeleri sigortacılık uygulamalarına entegre etmeye devam ediyor. Güneş Sigorta risk mühendisleri, Amerikalı bir şirket olan Industrial Scientific tarafından üretilen ve dünyanın en gelişmiş gaz dedektörlerinden biri olan Ibrid MX6 Multi Gas Monitor ile sigortalısı olan kurumlara hem can hem de mal güvenliği sağlıyor.

Risk mühendisleri, riziko teftişlerinde kullanmaya başladıkları gaz dedektörleri ile ortamda bulunan her türlü tehlikeli parlayıcı, patlayıcı, kolay alevlenici ve zehirleyici gazları tespit edebilirken, proaktif önlemler alınabilmesine de yardımcı oluyor.

Güneş Sigorta risk mühendisleri ayrıca Türkiye’de ilk kez kullanmaya başladıkları duman dedektör test ekipmanı “Smoke Detector Tester" spreyleri ile işletmelerde bulunan duman-gaz dedektörlerinin aktif olup olmadıklarını test ederek, arızaları önceden belirliyor ve arızaya özel çözümler üretiyor.

Dilencinin günlük kazancı karşısında şaşıp kaldılar Galata Kulesi çevresinde yangın: Duman altında kaldı Silivri'de yangın: D-100 Edirne istikameti trafiğe kapatıldı Hollanda maçı sonrası gündem yaratan paylaşım Lufthansa ve Avusturya Havayolları İsrail uçuşlarını iptal etti