İşte 'Güneş'in yeni oyuncusu!

"Güneş'e Yelken Aç"ta şampiyon olan Mehmet Abbak, Güneş Sigorta Yelken Takımı'na girmeye hak kazandı.

Abone ol

İSTANBUL - Güneş Sigorta'nın tamamı kendi çalışanlarından oluşan yelken takımına yeni bir üye seçmek üzere başlattığı "Güneş'e Yelken Aç" projesi, Bodrum'da gerçekleşen açık deniz eğitiminin ardından sonlandı. 

Güneş Sigorta Yelken Takımı'nın yeni üyesi, yelken hocalarından oluşan jürinin değerlendirmesi ve Facebook'ta gerçekleştirilen oylama sonucunda belirlenerek Mehmet Abbak oldu.

Güneş Sigorta'nın yoğun bir rekabete sahne olan projesi "Güneş'e Yelken Aç", 7 finalistin Bodrum'da aldığı açık deniz eğitiminin ardından son buldu. Güneş Sigorta Yelken Takımı'nın bir üyesi olmak için ter döken finalistlerden, İstanbul Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisi Mehmet Abbak, yelken hocalarından oluşan jürinin değerlendirmesi ve Facebook Güneş Sigorta sayfasının üyeleri arasında gerçekleştirilen oylama sonucunda takımın yeni üyesi olarak seçildi.

"Amacımız güzel bir Güneş Sigorta deneyimi yaşatmaktı"

Güneş Sigorta Yelken Takımı'nın kurulduğu 2007 yılından bu yana oldukça önemli başarılara imza attığını ve denizlerin ligi sayılan TAYK Trofesini son iki yıldır üst üste kazanarak gurur kaynağı olduğunu belirten Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Taner Senseven, "Edindiğimiz bu deneyim ve profesyonelliği, gerçekleştirdiğimiz "Güneş'e Yelken Aç" yarışması ile sigortalılarımıza da aktarmak istedik.

Esas amacımız ise güzel bir Güneş Sigorta deneyimi yaşatmak ve gençlere hobilerini geliştirme, gerçekleştirme fırsatı sunmaktı. Bugün baktığımızda oyunumuzun 16.000 kez oynandığını ve başarılı olduğumuzu görmek bize mutluluk veriyor. Takıma seçilen yeni üyemizle, gücümüzün daha da artacağına inanıyoruz. Güneş Sigorta olarak, bu projeden aldığımız keyif ile önümüzdeki dönemde sigortalılarımızla çok daha fazla iletişim içinde olacak, yeni projelerle karşılarına çıkacağız" dedi.

"Güneş Sigorta Yelken Takımı'nın üyesi olmak beni heyecanlandırıyor"

Güneş Sigorta Yelken Takımı'nın yeni üyesi olarak seçilen Mehmet Abbak ise küçük yaşlardan beri yelken ile ilgilendiğini belirterek, "Elektronik mühendisiyim ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapıyorum. Güneş Sigorta'nın "Güneş'e Yelken Aç" projesi ile çocukluğumdan bu yana tutkunu olduğum deniz ve yelken ile profesyonel anlamda buluşma fırsatı buldum. Bugüne kadar birçok şampiyonluk yaşayan bir takımın üyesi olarak seçilmek ve onlarla yarışlara katılacak olmak beni son derece heyecanlandırıyor" dedi.

Tüm finalistler profesyonel yelken eğitimi aldı

Güneş Sigorta'nın, 9-29 Temmuz tarihleri arasında Facebook'ta yoğun bir rekabete sahne olan oyunu "Güneş'e Yelken Aç"ta zamana karşı yarışan ve oyunu en iyi derece ile tamamlayan 7 finalist profesyonel yelken eğitimi almaya hak kazandı. İstanbul'da iki hafta toplam 27 saat süren teorik ve pratik eğitimlere katılan finalistler, 27-29 Ağustos tarihleri arasında ise Bodrum'da gerçekleştirilen açık deniz eğitimine katıldı. 7 finalist eğitimlerde, yelken fiziğinden denizde haberleşme ve ilkyardıma, navigasyon bilgisinden manevra ve seyir tiplerine göre yelken ayarlarına kadar birçok konuda detaylı bilgi aldı ve uygulama fırsatı buldu. Finale kalarak profesyonel yelken eğitimi alan 7 finalist ayrıca Eylül ayında "Amatör Denizci Belgesi" sınavına Güneş Sigorta desteği ile girecek.

"Güneş'e Yelken Aç" yeniden online

İstanbul Boğazı'nda gerçek bir yelken yarışı deneyimi sunan "Güneş'e Yelken Aç", oyun severlerin istekleri doğrultusunda Güneş Sigorta Facebook sayfasında yeniden online hale getirildi. Yarış keyfini sürdürmek isteyenler oyuna ulaşabilecek.

Akbank'tan ekonomiye 1 trilyon kredi desteği Starbucks'tan 'yeniden doldur' kampanyası: İkincisi bizden Çelik: Cumhurbaşkanı'mıza dönük tehditlerinin hiçbir hükmü yok Borsa günü düşüşle tamamladı Dilencinin günlük kazancı karşısında şaşıp kaldılar