Güneş Sigorta'dan 23 Nisan'a özel %23 indirim

Güneş Sigorta, 30 Nisan'a kadar Okyanus ve Yakamoz Sağlık Sigortalarından birini alan çocuklu ailelere 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim yapacak.

Abone ol

İSTANBUL - Güneş Sigorta, 23 Nisan'a özel kampanyası ile geleceğimizin sigortası olan çocuklarımızın sağlığını güvence altına alıyor. Güneş Sigorta, kampanya kapsamında 30 Nisan'a kadar Okyanus ve Yakamoz Sağlık Sigortalarından birini alan çocuklu ailelere 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim sağlıyor.

Güneş Sigorta, Okyanus Sağlık ve Yakamoz Sağlık Sigortaları ile sigortalılarına yurt içi ve yurt dışı teminatlarını değişik seçenekler ile sunduğu gibi yatarak tedavi teminatı kapsamına giren sağlık giderlerini, anlaşmalı veya anlaşma harici sağlık kuruluşlarında gerçekleşmiş olmasına bakmaksızın limitsiz ve farklı katılım payları ile güvence altına alıyor.

Yurt dışında gerçekleşebilecek, yatarak tedavi kapsamına giren sağlık giderleri ise Okyanus ve Yakamoz Sağlık Sigortası'nda farklı limitlerle teminat altına alınıyor.

Okyanus Sağlık Sigortası'nı tercih eden sigortalılar, poliçelerinin teminat limitlerini ve ödeme yüzdelerini de kendileri belirleme şansına sahip oluyor.

Sahipsiz hayvanlarla ilgili kanun teklifi TBMM'de ABD Hazinesi'nden yeni borçlanma tahmini AK Parti ve CHP’den İsrailli bakana Erdoğan tepkisi SPK'dan bir kişiye geçici işlem yasağı Akbank'tan ekonomiye 1.4 trilyon kredi desteği