Güneş Sigorta, Okyanus'a iki plan ekledi

Abone ol

İSTANBUL - Türkiye geneline yayılan anlaşmalı kurum ağı ile sigortalılarına farklı prim ve teminatlar içeren sağlık sigortası yelpazesi sunan Güneş Sigorta, Okyanus Sağlık Sigortası'na iki yeni plan ekledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Güneş Sigorta, Okyanus Sağlık Sigortası'na eklediği iki yeni planla hem sağlığını hem de bütçesini düşünen sigortalılarına özel avantajlar sundu. Beyaz ve Kırmızı planlar ile sigortalılar, ayrıcalıklı teminatlara 350 liradan başlayan fiyatlarla sahip olma imkanı yakaladı. Yatarak tedavi güvencesi içeren Beyaz ve Kırmızı planlar ile sigortalılar, üst segment sağlık kurumlarında kullanabilecekleri ayrıcalıklı teminatlara, 350 liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Beyaz Plan, limitsiz yatarak tedavi imkanı sunarken, Kırmızı Plan'da bu teminat 40 bin lira ile yer alıyor.

Sağlık sigortalarındaki yaygın uygulamaların aksine 2 yıl gibi kısa sürede ömür boyu yenileme garantisi veren Güneş Sigorta'nın kullanıma bağlı ek prim uygulaması da bulunmuyor. Planlar kapsamında poliçe sahiplerine özel, ücretsiz hizmetler de sunuldu. 18 yaş üzeri tüm sigortalılar, yılda bir kez Diş Paketi (diş muayene, diş röntgeni ve diş temizliği), Psikolojik Danışmanlık ve Diyetisyen hizmetlerinden yararlanabilecek. Ayrıca 40 yaş üzeri kadın sigortalılar meme kanserinin erken tanısının en etkili ve en başarılı yöntemlerinden olan Kontrol Mamografisi, erkek sigortalılar ise prostat kanserinin tanı yöntemlerinden olan Kontrol PSA hizmetinden yine yılda 1 kez faydalanabilecek.

Starbucks'tan 'yeniden doldur' kampanyası: İkincisi bizden Borsa günü düşüşle tamamladı Dilencinin günlük kazancı karşısında şaşıp kaldılar Galata Kulesi çevresinde yangın: Duman altında kaldı Silivri'de yangın: D-100 Edirne istikameti trafiğe kapatıldı