Giray Velioğlu'ndan veda mesajı

Abone ol

İSTANBUL - Yapı Kredi Sigorta Genel Müdürü, Yapı Kredi Emeklilik Murahhas Azası S. Giray Velioğlu emekliliğine yönelik veda mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz 24 yıl süreyle Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapan S. Giray Velioğlu emekliye ayrılmak üzere Yönetim Kurulu’na bildirimde bulundu.

İş hayatına 1976 yılında ODTÜ'de öğretim üyesi olarak başlayan S. Giray Velioğlu, Boğaziçi Üniversitesi ve yurtdışında 13 yıl süren akademisyenlik döneminin ardından 1989 yılında Yapı Kredi Sigorta’da (o tarihteki ismiyle Halk Sigorta) Risk Mühendisliği Departmanı’nda yönetici olarak göreve başladı. 1997 yılında Yapı Kredi Emeklilik’te (o tarihteki ismiyle Halk Yaşam) Genel Müdürlük görevini üstlenen Velioğlu, 12 yıl süreyle bu görevi sürdürdü. 2009 yılından itibaren Yapı Kredi Sigorta Genel Müdürü ve Yapı Kredi Emeklilik Murahhas Azası olarak görev yapan Velioğlu, veda mesajında şunları söyledi:

“Yapı Kredi Sigorta Grubu’nda toplam 24 yıllık hizmet döneminden sonra emekliye ayrılıyorum. Sevinerek belirtmeliyim ki, bu dönem boyunca birçok başarıya imza attık. Bu başarıları, birçok arkadaşımla birlikte, pek çok kez yinelediğim gibi ‘kan, ter, gözyaşı’ dökerek, hatalarımızdan öğrenerek sağladık. Tüm kararlarımızda müşterimizi ön plana koyduk; hakkaniyet, yasal çerçeveye bağlı kalma ve planlı bütçeli iş yapma prensiplerinden taviz vermedik. En zor zamanlarda bile işimize, birbirimize ve sigortalılarımıza sahip çıktık. Halk Sigorta ile başlayan Halk Yaşam, Yapı Kredi Emeklilik ve en son Yapı Kredi Sigorta ile devam eden bu süreçte bize destek veren hissedarlarımıza, acentelerimiz başta olmak üzere tüm iş ortaklarımıza, inançla çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma ve bize güvenen tüm sigortalılarımıza teşekkür ediyor, yeni döneminde Şirketlerimize çok daha büyük başarılar diliyorum...”

Arda Güler’in Behzat Ç. filminde oynadığı ortaya çıktı! Dünya'da yaşam bilinenden 1,5 milyar yıl önce başlamış olabilir Yavaş'tan SGK borcuyla ilgili dikkat çeken açıklama MEB açıkladı: LGS 1. nakil sonuçları açıklandı Eski emniyet müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı oldu