Yeni Fluence Türkiye'de yarın satışa çıkıyor

Abone ol



İSTANBUL - Renault, Yeni Fluence'ı Türkiye'de yarından itibaren satışa çıkarıyor. Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ile tüketicinin beğenisine sunuyor.
Yapılan açıklamaya göre, ilk kez Kasım 2012'de İstanbul Autoshow'da Dünya Prömiyeri gerçekleştirilen Yeni Fluence'ın ön yüzü, Renault tasarım direktörü Laurens Van Den Acker'in öncülüğünde oluşturulan ve ilk olarak Clio IV ile ortaya çıkan Yeni Marka Kimliği'ni taşıyor.
Yeni Fluence, asıl atılımı teknoloji ve işçilik kalitesinde yapıyor. Yokuşta kalkış destek sistemi, park yardım sistemi, elektrikli park freni ve hız ayar ve sabitleyici gibi teknolojik donanımlar hayatı kolaylaştırıyor.
Renault R-Link sistemi ile geliştirilen multimedya seçenekleri ise araç içerisinde internete bağlanma imkanı sunuyor. Yeni Fluence ile birlikte, segmentinde referans olacak, sürüş keyfi ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan yeni bir motor seçeneği bulunuyor.
İlk ekipman seviyesinden itibaren zengin güvenlik ekipmanlarına sahip olan Yeni Fluence, ABS, acil durum fren desteği, sürücü, yolcu ve yan hava yastıkları, üç noktalı gergili ön emniyet kemerleri, Isofix bağlantısı, üç arka koltuk için yük sınırlayıcı emniyet kemerleri, projeksiyon mercekli farlar içeriyor. ESP, ön ve arka perde hava yastıkları ise ekipman seviyesine göre standart olarak sunuluyor.
Yeni Fluence, Renault kalite standartlarına uygun olarak Bursa Oyak Renault Fabrikaları'nda, Güney Kore, Rusya, Arjantin ve Hindistan'da üretiliyor. Yeni Fluence Türkiye'de 7 Ocak 2013 tarihinden itibaren 39 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Daha iddialı, daha dinamik

Daha iddialı ve daha dinamik bir stil, akışkan ve modern çizgileri ile Yeni Fluence, Renault markasının Yeni Clio ile başlattığı yeni, güvenli ve daha dinamik marka kimliğini içeriyor. Farlara ışık huzmesini konsantre hale getiren projeksiyon mercekleri eklenen Yeni Fluence, lansmanından itibaren dördü yeni olan (iki adet metalik ve iki mat renk) 10 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Aynı sınıfta yer alan diğer araçlardan daha fazla yolcu alanı sunan Yeni Fluence'ta, geniş iç mekanının yanı sıra 530 litrelik bagaj kapasitesi bulunuyor.
Bu arada, Renault'nun sedan modeli Fluence, 2009 yılı sonundan bugüne kadar 80'den fazla ülkede 255 bin adet satış kaydetti.
 

Borsa günü düşüşle tamamladı Beşiktaş ve Galatasaray, PFDK'ye sevk edildi Ankara’da doğalgaz patlaması: 1 ölü Dışişleri'nden İsrailli bakan Yisrael Katz'a sert tepki Aile destek ödemeleri için tarih verildi