Otomotivde beklenti 800 bin

Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran, bu yıl otomotiv sektörüne pozitif baktıklarını belirterek, "Yıl sonu itibariyle 800 bin civarında bir pazar beklentisi içerisindeyiz" dedi.

Abone ol
İSTANBUL - Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran, otomotiv sektörünün ilk verilere göre bu yıl geçen yıla benzer bir performans göstereceğini söyledi Başaran, bu yıl otomotiv sektörüne pozitif baktıklarını belirterek, "Yıl sonu itibariyle 800 bin civarında bir pazar beklentisi içerisindeyiz" dedi.
 
Linea talebini karşılamakta zorlanıyoruz
 
Hafif ticari araçta pazar paylarının yüzde 26-27 seviyelerinde olduğunu belirten Başaran, Türkiye'de Linea talebini işe karşılayamadıklarını vurguladı. İhracatın 160 bin araca çıktığını dile getiren Başaran, bunu mümkün olduğu kadar çeşitlendirmek istediklerini söyledi.
 
Avrupa'da iyileşme 2014'te başlar
 
Avrupa'da iyileşmenin 2014'te başlayacağını düşündüklerini ifade eden Başaran, Doğu Avrupa'ya ihracatın arttığını, Latin Amerika'nın gösterdiği büyümeyle cazip bir pazar olduğunu söyledi.
 
Başaran, ÖTV artışının pazar dengelerini bozduğunu savundu.
Üniversitelere 'sahte diploma' uyarısı DSÖ'den endişe yaratan Covid-19 açıklaması BIST 100 endeksi yükselişle açıldı Instagram'a nasıl bağlanılır? Adım adım VPN kurulumu Amasra maden faciası davasında ara karar açıklandı