Otomotiv'de kampanya yarışı kızıştı

Türkiye'nin önde gelen otomotiv firmaları mart ayında kampanya yarışına girdi. Peugeot, Ford, Alfa Romeo ve Fiat mart ayına özel kampanyaları ardı ardına ilan etti.

Abone ol

                                                                                                    

İSTANBUL - Otomotiv firmaları mart ayına özel kampanyalarını ardı ardına açıkladı. Fiat dizel Bravo modellerini benzinli fiyatına satışa sunarken, Alfa Romeo almak isteyenler 20 bin liraya 0 faiz imkanından faydalanabilecek. Ford, Focus modeli için peşin alımlarda yüzde 5 indirim sağlarken, Peugeot ticari modellerinde sıfır faiz ya da peşin indirimi sunuyor.
 
Peugeot'da 12 ay "0" faiz yada 2 bin 500 TL indirim
 
Peugeot, Mart ayında 308, 3008, 5008 ve hafif ticari araç  modelleri olan Partner Tepee ve Bipper Tepee'de "0" faizli kredi  imkanları sunuyor. Kredi kullanmayıp peşin alım yapmak isteyenler ise  2 bin 500 TL'ye varan indirimler yapılıyor.  Peugeot 308'de 20 bin TL'ye 12 ay sıfır faiz ya da 1.500 TL peşin alım indirimi uygulanıyor. 12 ay sıfır  faizli kredi tutarı 3008 ve 5008 modellerinde ise 25 bin TL'ye  çıkarken peşin alım indirimi 2 bin 500 TL olarak belirleniyor. Bu üç model de sahip oldukları Euro 5 motorlar ve dizel seçeneklerindeki  Stop&Start teknolojileri ile önemli yakıt ekonomisi sunuyorlar. Ayrıca  Peugeot 5008'de Video Paketi hediyesi de veriyor. Partner Tepee'de 20 bin TL'ye 20 ay  "0" faiz gibi bir imkan sağlanırken, Bipper Tepee için 18 bin TL'ye 18 ay "0" faiz imkanından  faydalınabilecek. Kredi kullanmak isteyemeyenler ise Partner Tepee ve Bipper Tepee için 1.500 TL'ye varan peşin alım indirimleri alabilecek. 
                                                                                       
Ford Fiesta'da yüzde 10 peşin alım indirimi
 
Tüm binek modellerde 0 faizli kredi kullandıran Ford, peşin alımlarda da faklı alternatifler sunuyor. Ford Fiesta'ya yüzde 10'luk peşin alım indirimiyle, 29 bin 900TL'den başlayan anahtar teslimi fiyatlarla sahip olunabilecek. Yeni Ford Focus ise, peşin almayı tercih edenler için yüzde 5'lik indirimle 43 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Halen Focus sahibi olan ve aracını Yeni Focus ile değiştirmek isteyenlere özel hazırlanan ve 30 Nisan'da sona erecek olan "Sadık Ford Focus" kampanyası ise yeni modelde anahtar teslim fiyatı üzerinden 1.500 TL ilave indirim fırsatı sunuyor. Ford'un 0 faizli 20 ay vadeli 24 bin TL'lik kredi fırsatı hafif ticari araçlarda da sürüyor. Kampanyalı kredi kullanmak istemeyenler Transit modelleri ilave yüzde 4, Transit Connect modelleri ise ilave yüzde 6'ya varan peşin alım indirimiyle sunuluyor. Yenilenen Ford Cargo serisinin 3536D, 3536M, 3936M, 4136D, 4136M, 2536D, 3236CD, 1838T ve 2538F modellerinde 0 faizli, 12 ay vadeli 100  bin TL'lik kredi kullanım imkanı sunuyor.
                                                                
Alfa Romeo'da 20 bin TL'ye yüzde "0" vade 
 
Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo'dan kompakt sınıftaki Giulietta modeline kadar tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi  desteğiyle hayata geçen Mart ayı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında tüm Alfa Romeo modelleri için 20 bin TL için 24 ay vade ve % 0 faiz oranıyla Alfa Romeo Finans aracılığıyla 834 TL'lik  taksitlerle kredi kullanma imkânı sunuluyor.  Bununla birlikte Mart ayından itibaren ülkemizde satışa sunulan Alfa Romeo MiTo'nun 20 bin Euro'luk anahtar teslim satış fiyatıyla ve 95 HP'lik Multijet dizel motoruyla dikkat çeken en ekonomik 
versiyonuna da kredi kampanyası kapsamında sunuluyor. 
 
Benzinli fiyatına dizel Fiat Bravo                                                                                                
 
"Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo" kampanyasıyla benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo versiyonlarının fiyatları % 12'ye varan indirimlerle birbirlerine eşitleniyor.  "Benzinliden Daha Pahalı Dizel"  kavramını değiştirme amaçlı kampanyanın ilkini Linea modeliyle gerçekleştiren Fiat, kampanyayı Bravo modeliyle devam ettiriyor.  Fiat Bravo'nun Active Plus donanımlı 105 HP'lik ekonomik 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 1.4 litre benzinli Fiat Bravo fiyatlarıyla alınabilecek. 42 bin 920 TL'den  Dynamic Plus donanımlı 105 HP'lik dizel  motorlu seçeneği 45 bin 820 TL'den ve Sports Style donanımlı 120 HP'lik 1.6 litrelik Multijet motorlu versiyon ise 51 bin 180 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa çıktı. Fiat Bravo'nun kapı kolları ve yan aynaları gövde rengi olarak sunuluyor. Hem Active Plus hem Dynamic Plus versiyonlarında gri ve bej renginde iki farklı ve yeni döşeme  seçeneğine yer verilirken, Sports Style seçeneğinde ise Spor Kırmızı ve Spor Mavi alternatifleri bulunuyor. Ön konsolda ise bu seçeneklere uyumlu karbon kaplama imkânı da sunuluyor.  
 
Derleyen: Uğur Yılmaz
 
Dolar/TL'den günün ilk rakamları Instagram erişim engeli ne zaman kalkacak? İşte son durum... Bolu Dağı'nda zincirleme kaza Filenin Sultanları'nın rakibi belli oldu Bir sigara grubuna daha zam geldi