Nissan’dan finans çözümleri

Nissan Türki­ye, Garanti BBVA ile birlikte müş­terilerin ihtiyaçlarına hızlı yanıt vermek amacıyla Nissan Financi­al Services”i hayata geçirdi.

Haber Merkezi | Abone ol

Otomobil almak sadece otomo­bil almak değil ülkemizde. Ma­alesef kredi koşulları finansman her şeyden önemli.

Nissan Türki­ye, Garanti BBVA ile birlikte müş­terilerin ihtiyaçlarına hızlı yanıt vermek amacıyla Nissan Financi­al Services”i hayata geçirdi. Türki­ye’nin en yenilikçi, istikrarlı, güve­nilir ve konusunda en iyi hizmet ve­ren otomobil finansman çözümleri arasında olmayı hedefliyor.

1 Nisan 2023 tarihi itibari ile Tür­kiye’de faaliyetlerine başlayacak “Nissan Financial Services”, kişile­re özel ödeme planı, minimum for­malite ve sürekli değişkenlik göste­ren pazar koşullarında sonuç odaklı hizmet anlayışı ile sektörde diğer rakiplerinden farklılaşmayı amaç­lıyor.

Nissan Türkiye Genel Müdü­rü Charbel Abi Ghanem; “Nissan sahibi olmak isteyen herkese hi­tap edeceğimiz bir iş birliğine imza atıyoruz” dedi. Nissan Qashqai’nin e-POWER teknolojisine sahip ver­siyonu 280.000 TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz imkanıyla sunuluyor. Ga­ranti BBVA Genel Müdür Yardımcı­sı Murat Çağrı Süzer, “Nissan Tür­kiye ile gerçekleştirdiğimiz iş birli­ği sayesinde, Bayiden Anında Kredi (BAK) sistemimiz aracılığıyla yet­kili satıcıların araç satış sürecini ol­dukça kolaylaştıracağız” dedi.

Sahipsiz hayvanlarla ilgili kanun teklifi TBMM'de ABD Hazinesi'nden yeni borçlanma tahmini AK Parti ve CHP’den İsrailli bakana Erdoğan tepkisi SPK'dan bir kişiye geçici işlem yasağı Akbank'tan ekonomiye 1.4 trilyon kredi desteği