Fleetcorp, iFleet ile yolda bırakmayacak

Filo kiralama şirketi Fleetcorp Türkiye, Mayıs 2012 itibarı ile Interpartner Assistance ile yaptığı stratejik iş birliği çerçevesinde müşterilerine akıllı telefonlara uyumlu, sektörde ilk olacak bir yol yardım uygulaması sunuyor.

Abone ol

İnternet kullanımı ve mobil uygulamaların hayatımızın kaçınılmaz bir parçası olduğu günümüzde, şirketler de sektördeki farklılıklarını ön plana çıkarmak adına yatırımlarını teknolojiye yönlendirmiş durumdalar. Özellikle son dönemlerde ülkemizdeki akıllı telefon ve tablet uygulamalarının kullanımlarının yaygınlaşmasıyla birlikte; kullanıcılar, istedikleri tüm bilgilere anında ve kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Ülkemiz için yeni bir oluşum olan 'Mobil Uygulama' kavramı, öncü şirketlerin girişimleri ile birlikte Türkiye pazarında, neredeyse her sektörde şimdiden yer edinmeye başlamış durumda.

iPhone ve Android işletim sistemli cep telefonlarına ücretsiz olarak indirilebilen 'iFleet' uygulaması ile Fleetcorp müşterileri, yolda ihtiyaç duydukları acil yol yardım hizmetine artık çok daha kısa sürede ulaşabiliyorlar. Uygulamanın işleyişi ile ilgili bilgi veren Fleetcorp Operasyon Direktörü İbrahim Tan şöyle konuştu:

"Mobil uygulamamız ile müşterilerimiz yolda karşılaştıkları arıza, kaza, hırsızlık vb. durumlar ile ilgili acil bildirimlerini; lastik, anahtar, ikame araç ile ilgili taleplerini cep telefonları aracılığıyla tek bir tuşla hızlı bir şekilde ulaştırıyorlar. Uygulamanın bize sağladığı en büyük avantajlardan biri de akıllı telefonlarda var olan GPS sistemi aracılığıyla kullanıcının koordinat bilgilerine ulaşarak doğru yer tespiti yapabiliyor olmak. Tüm bunlara ek olarak, ifleet kullanıcısı olan Fleetcorp müşterileri, bulundukları mevkiye en yakın yetkili servis noktalarına ve acil durumlarda izlemeleri gereken prosedür ve işlemleri içeren kullanıcı el kitapçığı, hasar tespit tutanağı örneği dökümanlarına da bu uygulama aracılığı ile istedikleri an erişebiliyorlar."

Fleetcorp, Türkiye'de 850'den fazla iş ortağı ile 9 bini aşkın araçlık bir filoyu yönetiyor.

Filenin Sultanları'nın rakibi belli oldu Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu finale yükseldi Bir sigara grubuna daha zam geldi Fenerbahçe Fransız ekibi Lille'e 2-1 mağlup oldu Buse Tosun Çavuşoğlu bronz madalya kazandı