DS satışlarını ilk üç ayda dört kat artırdı

PSA Grubu’nun lüks temsilcisi DS Auto­mobiles, yılın ilk çeyreğinde satışlarını, 2022’nin aynı dönemine göre dörde katlaya­rak önemli bir başarıya imza attı.

Haber Merkezi | Abone ol

PSA Grubu’nun lüks temsilcisi DS Auto­mobiles, yılın ilk çeyreğinde satışlarını, 2022’nin aynı dönemine göre dörde katlaya­rak önemli bir başarıya imza attı. Stellantis Türkiye’nin premium segmentteki temsilcisi DS Automobiles, yılın ilk çeyreğinde gerçek­leştirdiği 717 adetlik satışla aynı segmentte yüzde 4,1’lik pazar payına ulaştı.

Bulunduğu segmentte yeni DS 7 modeliyle de benzer bir başarı sergileyen DS Automobiles, geçen yı­lın ilk çeyreğinde satılan DS 7 CROSSBACK modeline oranla satışlarını da yüzde 400’ün üzerinde artırmayı başardı. DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, özellikle DS7 ile cid­di satış rakamlarına ulaştıklarını söylerken 2023’ün ilk çeyreğinde toplam 546 adet DS 7 satıldığını da vurguladı.

Sahipsiz hayvanlarla ilgili kanun teklifi TBMM'de ABD Hazinesi'nden yeni borçlanma tahmini AK Parti ve CHP’den İsrailli bakana Erdoğan tepkisi SPK'dan bir kişiye geçici işlem yasağı Akbank'tan ekonomiye 1.4 trilyon kredi desteği