Çekya’dan dostluk eli

Depremin yaraları hala sarılmış değil, otomotiv markaları da desteklerini ara­lıksız sürdürüyorlar. Bir des­tek de yurtdışından geliyor ve Škoda Auto ve Volkswagen AG, deprem bölgesinde ko­naklama ihtiyacı olan yetkili satıcı çalışanlarına konteyner ev ile destek olma kararı aldı.

Haber Merkezi | Abone ol

Depremin yaraları hala sarılmış değil, otomotiv markaları da desteklerini ara­lıksız sürdürüyorlar. Bir des­tek de yurtdışından geliyor ve Škoda Auto ve Volkswagen AG, deprem bölgesinde ko­naklama ihtiyacı olan yetkili satıcı çalışanlarına konteyner ev ile destek olma kararı aldı. Büyük depremin ardından en büyük ihtiyaçlardan biri olan barınma sorununu çözmek adına Škoda Auto, Volkswa­gen AG, Yüce Auto ve Doğuş Otomotiv yetkililerinin oluş­turduğu komitenin ihtiyaçla­rı tespiti sonucunda 75 kon­teyner ev tedarik süreci baş­latıldı. İhtiyacı tespit edilmiş deprem bölgesi yetkili satıcı­larının çalışanlarını ve ailele­rini de kapsayan konteyner ev­ler, sahiplerine en kısa sürede ulaştırılacak. Yüce Auto ve Do­ğuş Otomotiv’in öncülük etti­ği, Škoda Auto ve Volkswagen AG’nin finanse ettiği bu yar­dım projesi, yaraları sarmak adına bir adım olurken aynı zamanda grup içerisindeki da­yanışmanın da güzel bir örneği olarak dikkat çekti.

Sahipsiz hayvanlarla ilgili kanun teklifi TBMM'de ABD Hazinesi'nden yeni borçlanma tahmini AK Parti ve CHP’den İsrailli bakana Erdoğan tepkisi SPK'dan bir kişiye geçici işlem yasağı Akbank'tan ekonomiye 1.4 trilyon kredi desteği