15 günde teslim edilen elektrikli

Tür­kiye ve 15 ülkenin Skywell distri­bütörü Ulu Motor CEO’su Mahmut Ulubaş “15 günde otomobil teslim edebiliyoruz” dedi.

Haber Merkezi | Abone ol

Evet şaşırmış olabilirsiniz. Son dönemde otomobil markala­rındaki, sıralar, bayiler, ekstra ekip­manlar, ilanlar. En çok konuşulan şeyler bunlar. Öte yandan geçtiği­miz günlerde bir iftar yemeğinde tanışma imkanı bulduğumuz, Tür­kiye ve 15 ülkenin Skywell distri­bütörü Ulu Motor CEO’su Mahmut Ulubaş “15 günde otomobil teslim edebiliyoruz” dedi.

Skywell ET5 LR 642 km menzil sunuyor. Bu yıl­ki hedeflerini 4000 olarak belirle­yen Ulubaş, toplamda 15 pazarda 10.000 adetlik bir rakama ulaştıkla­rını ifade etti. Markanın 3. Jeneras­yon patronu olan Ulubaş, şarj edile­bilir hibrit versiyonlarının haziran ayında geleceğini söyledi. Oldukça yeni bir marka olan Skywell’in kı­sa sürede yükseldiğini ve hedefinin Avrupa olduğunu söyleyen Ulubaş, mobilite çözümleri, teknoloji üreti­mi konularında markaya katkı sağ­ladıklarını da ifade etti.

0-100 km/s hızlanmasını 7.9 sa­niyede tamamlayan ET5 %20’den 70’e 30 dakikada şarj oluyor. Hızlı şarj özelliğiyle de yarım saatte 320 km menzil sunuyor. Geniş oturma kapasitesi, bolca oyuncak, iklimlen­dirme özellikleri, sinema modun­daki koltuklar özellikler arasında.

Türkiye’deki elektrikli pazarının dikine büyüdüğüne dikkat çeken Ulubaş, şehirlerde servis noktası kurmadıklarını mobil servisle des­tek olduklarını söyledi. Skyhouse ve Skycafelerin sayısını 20’ye çıkart­mayı hedeflediklerinin de altını çiz­di. Basın mensuplarının sorduğu sorulardan birinde Çinli markalara olan önyargının zamanla yıkılaca­ğına dikkat çeken Ulubaş “zamana ihtiyaç var” dedi.

Sahipsiz hayvanlarla ilgili kanun teklifi TBMM'de ABD Hazinesi'nden yeni borçlanma tahmini AK Parti ve CHP’den İsrailli bakana Erdoğan tepkisi SPK'dan bir kişiye geçici işlem yasağı Akbank'tan ekonomiye 1.4 trilyon kredi desteği