İkinci 500’de yer alarak sektördeki güçlü konumumuzu gösterdik

 Türkiye'nin İkinci 500 Bü­yük Sanayi Kuruluşu Lis­tesi’nde yer alarak sektördeki güçlü konumunu ve başarılı per­formansını bir kez daha ortaya koyduklarını söyleyen Petroyağ Lubricants Genel Müdürü Nuri Refik Düzgören, listeye 324’ün­cü sıradan girdiklerini belirtti.

Dünya Gazetesi | Abone ol

Listede olmanın şirketlerinin sürdürülebilir büyüme strateji­lerinin ve etkin yönetim anlayı­şının bir sonucu olduğunu ifade eden Düzgören, aynı zamanda bu durumun ekiplerinin özverili ça­lışmasının, müşteri odaklı yak­laşımının ve yenilikçi çözüm­lerinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

“Daha iyisini hedefleyeceğiz”

Türkiye'nin İkinci 500 Bü­yük Sanayi Kuruluşu liste­sinde bu sene de yer alma­nın firmaları açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Ge­nel Müdür Refik Düzgören, “Bu başarı, hem şir­ketimizin sek­tör içindeki ko­numunu ve stratejik hedef­lerimize ulaşma yönündeki iler­lemesini hem de şirketimizin bü­yüme potansiyelini ve sektörde­ki etkili performansının bir gös­tergesi.

Elde ettiğimiz bu başarı, aynı zamanda ekip üyelerimizin özverili çalışmaları ve stratejik vizyonumuzun bir sonucu ola­rak ortaya çıktı. Şirket olarak, bu başarının getirdiği sorumlulu­ğun farkındayız ve bu başarılar bize daha büyük hedefler koyma konusunda ilham veriyor. Far­lı bir ifadeyle daha iyisi için ça­lışacağız. Gelecek yıllardaki he­deflerimiz, bu başarının üzerine inşa ederek daha ileriye gitmek olacaktır” diye konuştu.

Yeni ürün ve hizmetlerini pi­yasaya sunarak pazar paylarını genişlettiklerini ve operasyonel verimliliklerini artırdıklarını anlatan Refik Düzgören, “2024 yılı, küresel ekonomik belir­sizlikler ve tedarik zinci­rindeki lojistik problem­ler gibi dış etkenler nede­niyle tüm sektörlerde çeşitli zorluklara yol açtı. Ancak Petro­yağ olarak geçmiş­ten bu yana sür­dürdüğümüz ‘üç coğrafyada ham­madde temini’ stratejimiz saye­sinde bu zorluk­ları başarılı bir şekilde aşabil­dik” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında iddianame düzenlendi Geri adım yok, küçük rötuşlar masada Enflasyondan arındırılmış satışlar zayıf kaldı, ikinci 500’ün performansı düştü Makine üreticileri, vize sorununa çözüm istiyor Alman Master Builders MBT Tech'in % 51'ini aldı