MTU Türkiye'ye 'Yılın İş Ortağı Ödülü'

MTU Türkiye 148 distribütör firmanın katılımı ile düzenlenen koordinasyon toplantısında, bölgesinde "Yılın İş Ortağı" ödülüne layık görüldü.

Abone ol

İSTANBUL - MTU Almanya üst yönetimi tarafından, 17-19 Nisan 2012 tarihlerinde Avusturya'nın Bregenz kentinde 58 ülkeden 148 distribütör firmanın katılımı ile düzenlenen koordinasyon toplantısında, MTU Türkiye bölgesindeki "Yılın İş Ortağı" ödülüne layık görüldü.

Toplantı sonrası düzenlenen törende yapılan konuşma ve açıklamaların ardından ödül şirketi temsilen MTU Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ekrem Kuraloğlu ile Genel Müdür Yardımcısı Ali Güzel'e verildi.

MTU Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ekrem Kuraloğlu, ödül sonrasında yaptığı açıklamada "MTU Türkiye Savunma Sanayi'nin ardından deniz sektöründe yat uygulamalarında da sektöründe pazar liderliğine sahiptir. Bunun yanı sıra tam olarak faaliyete başladığımız daha ilk yılın sonunda Onsite Enerji Gaz Sistemleri pazarında da pazar lideri olmayı başardık.

Bu dünya çapındaki başarıya ulaşabilmek için pazar ve müşteri odaklı çalışma, tüm süreçlerde ürünümüzü tercih eden yatırımcıya değer katma bilinci, hedef büyütme, adanmışlık ve ortak şirket kültürü oluşturarak başarıya inanmak gerekmektedir.

Başta şirket üst yönetimi olarak biz buna inandık ve MTU Türkiye'nin yetenekli kadrolarında var olan bu potansiyeli beraberce sonuca dönüştürdük, başarıya birlikte ulaştık" diye konuştu.

Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Evine saldırı düzenlenen Netanyahu'dan ilk açıklama: Hiçbir şey bizi caydıramayacak 29 Ekim'de Barselona'dan İstanbul'a direkt seferler başlıyor Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?