Yapı sektörü Ankara'da buluşacak

26. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, yapı sektörünü Ankara'da buluşturuyor. Fuar, 27 Ekim saat 18.00'e kadar devam edecek.

Abone ol

ANKARA - 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmelerin sergilendiği 26. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 27 Ekim Pazar akşamı saat 18.00'e kadar devam edecek.

26 yıldır bölgesinin lideri olan fuar, geçtiğimiz yıllarda yüzde 20 büyüyerek 12 bin metrekareye ulaşan alanında, 200'den fazla katılımcı firma ve binlerce ürün çeşidini 30 bin ziyaretçisi ile buluşturuyor. YEM Fuarcılık tarafından 36 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlıyor. Bölgelerinin ve Türk yapı sektörünün en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ve Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir'in ardından, 2013 yılının son buluşması olarak düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, yarattığı iş olanaklarıyla sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 12 bin metrekareye ulaşan, yeni ve modern bir altyapı ve şehir merkezine yakın bir lokasyona sahip fuar alanı Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda, katılımcı ve ziyaretçilerine daha verimli bir iş platformu sunuyor. Bölgesinin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan buluşma, 24- 27 Ekim tarihleri arasında bölgedeki tüm mimarlar, mühendisler ve son kullanıcıları bir araya getiriyor. YEM Fuarcılık tarafından 36 yıldan bu yana düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, sektörün en büyük buluşma platformu olma özelliğini taşıyor. Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteâhhitler, GYO'lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK'lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

Adana'da yangına müdahale eden helikopter düştü Esra Yıldız Kahraman çeyrek finalde! Büyük tehlike! Trabzon Bursa uçağının iniş takımları açılmadı Türkiye'de kapatılan Instagram'a nasıl giriş yapılır? Genco Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor