TOYA NEXT ön talep topluyor

Toya Gayrimenkul, Basın Ekspres’te yer alan iddialı projesi için talep toplamaya başladı.

Abone ol

Toya Gayrimenkul, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Basın Ekspres Yolu’nda, ileri yaşam konsepti TOYA NEXT ile farklı bir proje hayata geçirdi. 

Basın Ekspres’te; üç blok konut ve cadde alışverişine imkan sağlayan ticari bir bloktan oluşacak proje için talepler, www.toyanext.com üzerinden toplanıyor. 

Konum Hakkında: 

Atatürk Havalimanı, yapım çalışmaları devam eden 3. Havalimanı, kongre merkezleri ve fuar alanlarına yakınlığıyla dikkatleri üzerinde çeken Basın Ekspres ve Güneşli son yıllarda çok sayıda konut, otel ve ofis yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. E-5, TEM, ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktası oluşturan ve Kuzey Marmara Otoyolu’na da bağlantısı bulunan bölge, metro ve raylı sistem projeleriyle İstanbul’un en ulaşılabilir bölgelerinin arasında yer alıyor. 

Deprem uzmanı Ahmet Ercan ölümden döndü Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi Busenaz Sürmeneli çeyrek finalde! TARİŞ üzüm fiyatlarını 100 TL olarak açıklandı Alex de Souza'nın enflasyon şaşkınlığı: Korkunç bir pahalılık gözlemledim