Lejant Proje'den Ankara'ya kübik ev ve ofisler

Birbirinden bağımsız 'Cube'lerden oluşan Cubes Ankara Ofis&Ev projesi ile müşteriler dilerse 1 cube, dilerse 2 veya daha fazla cube satın alabiliyor

Abone ol

Ankara’da yeni nesil mimarisi ve fonksiyonlarıyla alışılagelmiş kalıpları yıkan Lejant Proje, ev ve ofisleri "Cube" olarak satıyor.

Cubes Ankara Ofis&Ev birbirinden bağımsız 'Cube'lerden oluşuyor. Müşteriler dilerlerse 1 cube, dilerlerse 2 veya daha fazla cube satın alabiliyor. Bu projenin tasarımında önemli rol oynayan Lejant Proje, Ankara’da yeni nesil mimarisi ve fonksiyonlarıyla alışılagelmiş kalıpları yıkıyor.

Lejant Proje ortaklarından Mimar Arif Balaban, "Cubes Ankara; pek çok farklı Cube’ün bir araya gelmesiyle oluşan kübik bir proje. Projenin içindeki farklı Cube’leri bir araya getirerek istediğiniz büyüklük ve yapıda bir ev ve ofis tasarlayabilirsiniz. Cubes Ankara'yı tasarlarken, yenilikçi ve farklı mimari yaklaşım çıkış noktamızdı. Kendimize referans olarak sadece; hayal gücümüzü aldık. İnsanların hayal güçlerini onlara sunulan seçeneklerle sınırlamak istemedik ve metrekareler satın almak yerine, ihtiyaçları ölçüsünde Cube’leri birleştirerek mekan yaratmalarını sağlamak istedik. Eğer hedef insanların hayatını kolaylaştırmaksa; bu her açıdan öyle olmalıydı."

Müşterilerin kendi Cubes’ünü bulabileceği şekilde tasarlanan projede Loft Cubes, Roof Cubes, Sky Cubes ve Garden Cubes gibi birçok farklı mimari yapı da sunuluyor.

Genco Erkal'ın ardından sanat dünyası yasta Japonya Merkez Bankası politika faizini yükseltti AFAD duyurdu: Malatya'da deprem Araç sahipleri dikkat! Ödeme için son gün Beykoz’da denize giren Güney Koreli boğuldu