Dünyaca ünlü otel zinciri Nef ile Türkiye’de

Uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak

Abone ol

Gayrimenkul sektörünün lideri Nef ile dünyanın en prestijli otel zincirlerinden Banyan Tree, güçlerini ‘Nef Bodrum’ projesi için birleştirdi.

Zincirin Avrupa’daki ilk ve tek projesi Banyan Tree Bodrum, Yalıkavak’ta Nef Bodrum’un içinde hizmet verecek. Singapur menşeli dünyanın lider resort’larından Banyan Tree, Nef’in İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum’la Türkiye’ye geliyor. Asya, Amerika, Afrika ve Orta Doğu’da 28 ülkede, 40’dan fazla otel ve tatil köyü ile hizmet veren Banyan Tree, dünyada lüks ve konforlu konaklamanın adresi olarak gösteriliyor ve dünyanın en yüksek oda fiyatlı ilk 5 resort otel zinciri arasında yer alıyor.

Banyan Tree; Phuket, Maldivler, Seyşeller, Bali gibi önemli destinasyonlardaki otel ve tatil köylerinin yanı sıra; 66 spa merkezi, 80 mağaza ve 3 golf sahasıyla ile dünyanın önde gelen premium resort, hotel, konut ve spa işleticisi ve geliştiricisi konumunda yer alıyor. Uzun süredir Türkiye’ye gelmesi beklenen zincir, Bodrum’da 70 yatak kapasitesi ve 2 bin metrekarelik Banyan Tree özel SPA konsepti ile hizmet verecek.

AFAD duyurdu: Malatya ve Tunceli'de deprem AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir trafik kazası geçirdi Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Hava Ulaşım Anlaşması imzalandı Dolar/TL'den günün ilk rakamları A Milli Kadın Voleybol Takımı ikinci maçına çıkıyor