Teknorm Plastik, bayii ağını artırmayı hedefliyor

Teknorm Plastik Genel Müdürü Mustafa Sözduyar, "Bayi ağımızı kısa artırarak, yurt genelinde etkin olmak istiyoruz. Müşterilerimiz için birçok ürünü tedarik ederek, talep ve isteklerini firma olarak karşılıyoruz" dedi.

Abone ol

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Polikarbon profillerinin imalatını yapan Teknorm Plastik, başta inşaat firmaları olmak üzere, reklam sektörü, sera imalatçıları, dekorasyon firmaları gibi birçok alana hizmet veriyor. Üretimlerinin yüzde 70'ni ihraç ettiklerini belirten Teknorm Plastik Genel Müdürü Mustafa Sabri Sözduyar, 15 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. İç pazarda yaklaşık 20 bayi ile hizmet verdiklerini bildiren Sözduyar, "Bayi ağımızı kısa artırarak, yurt genelinde etkin olmak istiyoruz. Müşterilerimiz için birçok ürünü tedarik ederek, talep ve isteklerini firma olarak karşılıyoruz" diye konuştu. 

Üretime 2011 yılında Mimarsinan OSB'de başladıklarını anlatan Mustafa Sabri Sözduyar, "13 bin metrekare kapalı, 23 bin metrekare açık alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 4, 6, 8, 10 milimetre çift duvarlı,14,16 milimetre üç duvarlı ve 8,10,12 milimetre dört duvarlı polikarbon oluklu levha, 1 milimetreden 12 milimetreye kadar polikarbon solid-embossed levha, PMMA levha, 30 ve 40 milimetre polikarbon çatı paneli ve 4, 6, 8,10 ,16 milimetre polikarbon H/U profilleri üretimi ile geniş bir ürün yelpazesine sahibiz” dedi. 

Yılda 13 bin ton üretim yapıyor 

2015 yılı itibarıyla polikarbon solid – embossed levha, PMMA levha, polikarbon çatı paneli ve polikarbon H-U profil imalatlarına başladıklarına değinen Sabri Sözduyar, "Tüm endüstriyel plastik levhaların imalatını yapmayı planlıyoruz. Ürünlerimiz TSE, TSEK, CE, ISO 9001:2000 kalite belgelerine sahip. 50 kişilik personelimiz ile yılda 13 bin ton üretim yapıyoruz'' diye konuştu. Ar-Ge çalışmalarına da önem verdiklerini söyleyen Sözduyar, ileriyi düşünen tüm firmalar için Ar-Ge departmanlarının oldukça önemli olduğunu ifade etti. Sözduyar, "Ürettiğimiz ürünlerin daha uzun ömürlü, dayanıklı ve kaliteli olması için kullanılan hammaddelerden üretim prosesindeki tüm işlemlere kadar teknolojinin bize verdiği tüm imkanı kullanarak, çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı'na atandı MSB'den teğmenlerin kılıçlı yemin törenine ilişkin açıklama Öldürülen Narin Güran'ın ağabeyi konuştu İstanbul'a kar yağacak mı? Uzmanı açıkladı Trabzonspor-Beşiktaş derbisi için seyirci kararı