Mandalina Festivali, Mersin’in tanıtımına katkı sağlayacak

Mersin’de bu yıl 12-14 Ocak tarihlerinde 2’ncisi düzenlenecek 'Mandalina Festivali'ne BN Hotel Ther¬mal & Wellness, ev sahipliği yapacak.

Haber Merkezi | Abone ol

Derya ÖZGÜR/MERSİN

Festivalde, yerel üreticilerin el emeği ürünle­rini sergilediği stantlar, misa­firlerin BN bahçesindeki ha­sat gezisiyle buluşacak.

BN Hotel Thermal & Wellness Genel Müdürü Suat Delidere, “Bu yıl ikincisini gerçekleşti­receğimiz Mandalina Festiva­li ile birçok renkli etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Düzenle­diğimiz Mandalina Festivali ile hem turunçgil üretiminde Mersin’in tanıtımına katkıda bulunmayı hem de yerel üreti­mi desteklemeyi amaçlıyoruz. BN Hotel Thermal & Well­ness bünyesindeki 348 dönüm arazi üzerinde turunçgil, zey­tin ve meyve bahçeleri ile seb­ze bostanlarında yetiştirilen ürünlerle yerel üretime destek sağlıyoruz” dedi.

Tüketici koruma kanun teklifi Komisyonda Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu