KalDer Bursa’da ‘Erdal Elbay’ dönemi

KalDer'in Bursa Şubesi'nin başına ‘Erdal Elbay’ geldi

Abone ol

BURSA - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi 18. Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile ‘Erdal Elbay’ dedi.

BUSİAD Evi’nde düzenlenen genel kurulda oy birliğiyle 2014-2016 dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Erdal Elbay, başkanlık bayrağını Emin Direkçi’den devraldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan KalDer eski Başkanı Emin Direkçi “Kalite yolculuğumuzda üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirdiğimize inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay da, “Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve halkımızın refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak misyonuyla faaliyetlerimizi ileriye taşıyarak sürdüreceğiz” diye konuştu. Yeni üyelere rozet takım töreni ile sona eren Genel Kurul’da, KalDer Bursa Şubesi 320 üyeye ulaştı.

Erdal Elbay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Kutlu Şahin, Erhan Küçüksüleymanoğlu, Hakan Usta, Arzu Toygar, Müfit Parlak ve Örsan Başçiftçi.   

Roman yazarı İlyas Huri hayatını kaybetti Bakan Ersoy: Eksikleri biz görmezsek misafirlerimiz görüyor Otomobile hız katan atık dönüşüm teknolojisini üretti Yabancılar ortaklık için peşinde ama o randevu bile vermiyor Gürok Grup, 200 milyon dolar yatırımla maden suyu üretecek