İzmir’den Girit’e aktarmasız uçuş düzenliyor

Karadeveci Turizm, İzmir’den Girit’e aktarmasız uçuşla tur düzenliyor

Abone ol

İZMİR (DÜNYA ) - Bodrum-İzmir hattında karayolu yolcu taşımacılığı yapan Karadeveci Turizm charter özel uçuşu ile Kurban Bayramı’na özel İzmir-Girit arası direkt uçuş yapacak. Henüz satışa çıkmasına rağmen tur için yüzde 40 doluluk oranına ulaşıldı.

Tamamı kendilerine ait araç filosuyla hizmet verdiklerini söyleyen Şirket sahibi Hakkı Karadeveci, “Taşımacılık yanında Karadeveci Travel, Karadeveci Rent A Car markaları ile  müşterilerimize geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Son teknoloji ile donatılmış konforlu VIP araçlarımız, minibüs, midibüs, otobüs ve binek araç portföyümüz ile filo kiralama, günlük kiralama ve şoförlü transfer hizmetleri sunuyoruz” dedi. 
Karadeveci Travel’i 2004 yılında kurduklarını belirten Karadeveci, “Karadeveci Travel, sınırsız ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef edinen bir firma. Asıl görevi konforlu ve kaliteli organizasyonlar yaratmak olan Karadeveci Travel’in verdiği hizmetler arasında, vize takip işlemleri,yurtiçi ve yurt dışı turları, fuar- kongre organizasyon ve taşımacılığı, otel rezervasyonları, bayi toplantıları bulunuyor” diye konuştu.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefine hergün yeni halkalar eklemeye çalıştıklarını anlatan Karadeveci, “Araçlarımızda farklı olarak 10 inch ekranlar, Karadeveci Gurme ile ikramlarımızda seyahat severlere konforu en üst düzeyde sunuyoruz. Bölgemize de bir faydamız olması amacıyla çizgimizi hiç bozmadan markamızı kısa mesafede korumaya çalışıyoruz. Kişiye ve keyfe hitap eden kampanyalarımız oluyor. Sezon başında İzmir-Bodrum gidiş dönüş bileti alanlara 2 gece otel konaklaması hediye ettik. Firmamız yurtiçi ve yurtdışı çıkış belgelerine sahip olması nedeniyle de çok tercih ediliyor” dedi. 

Yoğun iş temposu içerisinde, organizasyonlar için harcanan zaman ve iş yükünün ağırlığının farkında olduklarını dile getiren Karadeveci, “Charter özel uçuşu ile Kurban Bayramı’na özel İzmir-Girit arası direkt uçuşla gerçekleştirilecek olan Girit Turu organizasyonu hazırlıyoruz. Henüz çok yeni satışa çıkmasına rağmen yüzde 40 doluluk oranlarına ulaştık. Yüksek hizmet kalitesiyle bu seferlerde de oldukça iddialıyız” diye konuştu.

Volkswagen'den yeni SUV Tayron: Tiguan'ın yerini alacak Google duyurdu: 720 TL'lik uygulama bedava oldu DSÖ'den M çiçeği virüsüne karşı ilk aşı onayı İBB Meclisi'nden 'cemevi' kararı Yıldız Sarayı için ziyaretçi kararı